Skocz do zawartości

Pierwsi fani katalogu

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zupełnie przez przypadek natknąłem się na Barta Simpsona :) . To chyba znak że jest już grupa fanów katalogu.

Ze swojej strony także uważam że katalog jest extra, więc jesli ktoś jeszcze coś znajdzie ciekawego, śmiesznego itp niech się podzieli.

Fani katalogu łączcie się :)

Pozdrawiam

Slawek

bez kozery powiem, ze sporo userów dla katalogu nakreciłem. Nie mowie ze robiłem to bezinteresownaie (tak całkowcie) bo te 700 punktów na mojim konie nie ejst po nic, ale czuje sie wspolwinny rozpowszechniania ;D hehehehe

"jak bylem mały, to byłem mały..."

• 5 tygodni później...
Faktycznie jak to szybko zleciało :D Mam nadzieję że szybko ta liczba dojdzie do 6 tysięcy - 6 krotny wzrost oglądalności katalogu to mój aktualnuy cel :)

rekalmre graficzna ze strony DVA dostanie katalog jak tylko ruszy :D to napenwo powino napedzic torche ludzi nie tylko ogladajacych ale i dodajacych (rozwijajacych) katalog.

"jak bylem mały, to byłem mały..."

• 4 tygodnie później...

Graff na stronach "Nauczycielskie publikacja elektroniczne" https://www.zeszyt.pl/ przygotował indywidualny button do katalogu - moim zdaniem świetnie wkomponował go w swój serwis :P

Bardzo miło się człowiekowi robi jak widzi takie fajne rzeczy. Dzięki graff :P

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Mam pytanie... Te kopie katalogow. To sa te same katalogi czy po prostu skopiowane jakos. Bo z wewweb jeszcze sie nie zapoznalem wiec sie pytam. Czy np jesli dodam strone do - pozycjonowanie na wewweb Piotrka bedzie on na innych webwweb...?

Po prostu niemam za duzo czasu na czytanie :P wiesz...

Wiesz ale ten katalog jest jednak super tyle linkow... Masz odemnie honorowo jakis opis do kursu tylko mam prosbe zebys cos napisal. Mam rozdzial - gdzie dodawac linki link popularity i takie tam wiesz z PR... Wiec moglbys napisac jakis tekscik polecam....

=D> =D> =D>

Wiesz ale ten katalog jest jednak super tyle linkow... Masz odemnie honorowo jakis opis do kursu tylko mam prosbe zebys cos napisal. Mam rozdzial - gdzie dodawac linki link popularity i takie tam wiesz z PR... Wiec moglbys napisac jakis tekscik polecam....

Tak myślałem że Ci się spodoba jak ZOBRAZUJĘ korzyści. Napiszę tekst / instrukcję dodawania wpisu do Otwartego Katalogu Internetowego i zestaw niewątpliwych zalet z tego wynikających.

A w Twoim przypadku - zobacz - dodałeś wpis do 18 lokalizacji (+ szczegóły) to 19 linków razy ilość serwisów korzystających z zasobów webwweb - aktalnie 16 a oczekują jeszcze 4 więc liczmy już 20 ścia.

Wynik jest taki: 19 wpisów x 20 katalogów = 380 linków. Zdecydowanie robi wrażenie.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności