Skocz do zawartości

Nowa odsłona SEO.net.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie przed chwilą wszedłem sprawdzić kilka pozycji i od razu rzucił mi sie w oczy nowy wygląd :) Dobra robota Viras i oby tak dalej :) Może jak na jakimś spotkaniu będziemy się widzieć kiedyś to piwko ode mnie masz murowane :placze: Swoją drogą to ciekawe jak będziesz wyglądał po takim spotkaniu jak każdy wdzięczny pozycjoner zacznie Ci tak dziękować :D

Warning: array_slice() [function.array-slice]: The first argument should be an array in /var/home1/viras/domains/seo.net.pl/public_html/index_history.php5 on line 35

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /var/home1/viras/domains/seo.net.pl/public_html/index_history.php5 on line 62

Poprawiłem błąd z google.de.

Potrafi sprawdzić pozycje teraz w :

Google 9 wariacji

MSN.com

Yahoo!

Onet.pl

WP.pl

X Interia.pl (wywaliłem narzazie zrobili kilkakrotny 301).

Jeżeli sa potrzebne jakieś inne wyszukiwarki lub wersje językowe Google prosze dać znać na pewno zaimplementuje.

Postaram się też jak najszybciej eliminować wszystkie zgłaszane błędy.

Z tego co widze przynajmniej u mnie an operze potrafiv pasek latac bez skutku przez godzine ... jesli chodzi o sprawdzanie pozycji strony. Jesli o mnie chodzi jesli ktos wyznaczy sobie 3 lub wiecej szukajek to dobrze by bylo zeby szukalo na np. 2 i potem byl przycisk zapisz i obok niego sprawdz dalej ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Brakuje mi wyświetlania informacji, który z kilkudziesięciu wariantów właśnie sprawdzam.

Dodałem wyświetlanie nazwy zestawu w wynikach wyszukliwania.

Z tego co widze przynajmniej u mnie an operze potrafiv pasek latac bez skutku przez godzine ...

Ustawiłem limit czasowy sprawdzania jednego słowa na 25 sekund. Teraz jezeli nie zdąży w tym czasie osiągnąć pozycji to przerwie i zwróci komunikat: timeout_error, oraz odnośnik pozwalający sprawdzić ponownie tylko te jedne słowo kluczowe.

Nie mogę się zarejestrować na inne konto (byłoby przydatne dla konkretnego klienta). Jak kliknę rejestracja, to mnie wita jako zalogowanego i koniec. Przypuszczam, że trzeba wykasować jakieś ciastko, tylko które, bo jest ich kilka?

Zmieniam opcje zapisu na automatycznie, a on mi uparcie zmienia na manualnie.

20 sekund to za mało.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności