Skocz do zawartości

Nowa odsłona SEO.net.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawy skrypcik ... napewno przydanty aczkolwiek ... jak juz w mailu z forma wspomnialem sugeruje wykrywanie i nie liczenie do wynikow linkow sponsorowanych.

Na onecie na niektore frazy jest ich kilka hehe.

Jeszcze raz thx za skrypcik ;]

Pozdrawiam

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja widze, ze nie lapie automatycznego zapisywania historii, nie pamieta za zapisanych szukajek jesli chodzi o G., podczas przegladania raportow i wybraniu frazy przeskakuje na strone glowna. Poza tym kilka errorow sie pojawia i pasek podsrtepu zamiastwyniku ... czasami jest pasek czasami wyswietla sie wynik.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

• 3 tygodnie później...

<www.seo.net.pl>

Error: the XML response that was returned from the server is invalid.
Received:

You have whitespace in your response.

To juz notoryczne!

a to w GoogleDance:

[code]<www.seo.net.pl>

Error: the XML response that was returned from the server is invalid.
Received:
216.239.37.19, www.apple.org.pl, apple, Google_pl, position<br>object(ADODB_Exception)#6 (13) {
 ["dbms"]=>
 string(16) "ADONewConnection"
 ["fn"]=>
 ["sql"]=>
 string(0) ""
 ["params"]=>
 string(0) ""
 ["host"]=>
 string(0) ""
 ["database"]=>
 string(0) ""
 ["message:protected"]=>
 string(98) "ADONewConnection error: [-998: could not load the database driver for ''] in ADONewConnection(, )
"
 ["string:private"]=>
 string(0) ""
 ["code:protected"]=>
 int(-998)
 ["file:protected"]=>
 string(78) "/var/home1/viras/domains/seo.net.pl/public_html/adodb/adodb-exceptions.inc.php"
 ["line:protected"]=>
 int(78)
 ["trace:private"]=>
 array(16) {
[0]=>
array(4) {
  ["file"]=>
  string(67) "/var/home1/viras/domains/seo.net.pl/public_html/adodb/adodb.inc.php"
  ["line"]=>
  int(3935)
  ["function"]=>
  string(11) "adodb_throw"
  ["args"]=>
  array(7) {
	[0]=>
	[1]=>
	[2]=>
	int(-998)
	[3]=>
	string(41) "could not load the database driver for ''"

...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

opłaty za seo.net.pl

Przy moim wykorzystaniu opłaca mi sie zakupic WebCeo ...

Po czym kalkulowaliście cene ? po obciazeniu procka i cenuie dedyka ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

z punktu widzenia marketingowego IMHO przegięliście z ceną - opłata SMSem 10+VAT na miesiąc to może by jeszcze uszła w tloku ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z ceną przegięcie to jedno [zakup WebCEO to chyba naprawdę lepsza opcja], drugie to fakt, że ten system nadal dość często się sypie i nie mówię tu o takich drobiazgach jak rozjazdy ekranu;). I jak rozumiem skoro wprowadzacie opłaty to jesteście w stanie wystawiać fvat?

Serwis powstał na początku 2006 roku na potrzeby własne i został upubliczniony ponieważ spotkał sie z dużym zainteresowaniem.

Nowe funkcje i zmiany w istniejących byly wprowadzane sporadycznie. Ponieważ ilość użytkowników i ich wymagania cały czas rosły nie byłem już wstanie sprostać ich oczekiwaniom w wyniku braku czasu.

Miałem do wyboru 2 opcje : podziękować wszystkim i zamknąć serwis lub wprowadzić opłaty za korzystanie z serwisu co pozwoliło by mi na rezygnacje z innych projektów i skupienie większej uwagi na współpracy z użytkownikami którym naprawdę zależy na możliwości korzystania z narzędzi SEO Tools.

Nie uważam że opłata 15zł/miesiąc jest wygórowana, jeżeli kogoś naprawdę nie stać a musi proszę pisać na @ lub PW jakoś się dogadamy.

FW wystawiam i płacę podatki - to jest chyba oczywiste.

viras - wszystko rozumiem i wiem jak jest. Prosiłbym jedynie o jakąś alternatywną możliwość: dla mnie w zasadzie jedyną opcją, z której korzystam to sprawdzanie pozycji. Tak więc interesowałaby mnie taka opcja, że będę mógł nadal sprawdzać 10 słów na raz we wszystkich wyszukiwarkach (w praktyce chodzi o 3 jednocześnie - jak w PL to G, WP, Onet - jak globalnie to G, Y, L). Pozostałe funckje serwisu nie są mi do niczego potrzebne. Czy jest taka możliwość? Czy nie da się dać takiej możliwości w wersji free i wyłączyć całą resztę?

ja tez rozumiem podejscie ale skoro webceo na dzien dzisiejszy kosztuje 189$ i mam go na zawsze to przelicz te kwoty.

Przeliczmy WEB: 189USD x 2,7 = 510 zeta - na zawsze + roczne upgrade plus gwarancja że się nie sypnie

Przleiczmy SEO: 80.52 x 4 kwartały = 320 zeta brutto - jak dla mnei malo opcji (pozycjonuje ok 20 witryn swoich plus 3 prawie cudze hehehe) wiec jak dla mnie wybor jest prosty.

Uwzgleniając poziom sredni mamy: 47,58 brutto x 4 kwartały co daje prawei 200.

Owszem SEO.net będzie rozwijany, i takie tam ... ale już na starcie masz w plecy wielu użytkowników.

obejscie ? zakładam 20-30 kont :) i tak wyjdzie na moje ;) Chcesz śledzić adresy IP z ktorych się bede logował ? Nierealne - (bezcenne) oprogramowanie anonymizerowe ...

No nic - życze powodzenia.

50zl moge dac, ale za rok, a nie za 3 miesiace !!!

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności