Skocz do zawartości

Nowa odsłona SEO.net.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

normalnie z cena przegieliscie troche ... wogole jak mozna brac pieniadze za cos co nadal sie sypie :>

dopracuj to do konca ... wez porzadnego programiste nich ci kod poprawi troche ... zainwestuj w to skoro chcesz na tym zarabiac ...

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

własnie wprowadzili mi free limit - poprosiłem o skasowanie konta. WebCeo wersje free mam juz jakiś czas jak tylko dozbieram kupuję wersję pełną. Taniej, szybciej - ekonimiczniej.

Kto jeszcze zrezygnował ?

No i pytanie: czy w związku z tym można SEO.net.pl pogrzebać i przenieść wątek do archiuwm LOL

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pewnie - jak gnębić to do upadłego, jak kopać to leżącego :) .

prośbę wysłałem kilka minut temu chyba że formularz nie działa ROTFL - i na dodatek podpisałem się "PiO zgred" ;)

Jak wspomniałem i wyliczyłem wcześniej - zrobiliście sobie kiepski PR (jakoś tak leciał ten dowcip ze szczurem) i teraz musicie to przemyślec.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

korzystałem zamiennie w pracy bo tam nie moge instalować oprogramowania. I raczej sporadycznie (aczkolwiek ostatnio namolnie bo to ostatki były).

Nie mniej każdy potrafi liczyć.

Zyczę powodzenia. LTFBWY

Mówiąc szczerze to nie rozumiem was...

Kasujecie klientów za pozycjonowanie, zarabiacie na AdSensach a nie chcecie zapłacić za korzystanie z pracy innej osoby !!

Viras płaci za serwer, poświęca swój czas na rozwijanie narzędzia a wy go atakujecie że chce za to pieniądze, jednocześnie marudzicie że skrypt/serwer notuje częste pady. O co chodzi ??!!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Ależ to proste - marudzimy jak każdy wymagający klient. System ma działać bez błedów i przerw i ma kosztować niedużo. Jak zainwestuje, to 1-szy punkt spełni i będzie miał klientów, a będzie ich miał dużo jak spełni 2-gi punkt.

Eksperyment Discover.pl

Świetne te narzędzie :) Takie cukierwkowe i wogóle, ale wydaje mi się odrobinę za drogie bo wersja Advance SEO kosztuje około 320zł rocznie, a np. SEO Administrator Professional - $100.00

Chętnie zapłacę i będę używał tego narzędzia, ale zejdźcie troszkę z ceny :)

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pomysłu i wykonania

Yeden, rozumiem że wyznajesz tą zasadę również w odniesieniu do siebie samego. I że pozycjonowanie u Ciebie jest szybkie, skuteczne no i oczywiście tanie.

Sam bym lepiej tego nie ujął, chociaż nie jest aż tak idealnie (ale sie staram). ;)

Eksperyment Discover.pl

Już nie wspominając o cenach chciałbym zauważyć, że serpy pokazywany przez skryp nie zgadzają się z rzeczywistymi wynikami. Rozumiem ze to geolokalizacja, zapamiętywanie ustawień przez G ale na wszystkie sprawdzane przeze mnie frazy w seo.net.pl strony nie ma w wynikach Google na 5 komputerach. Coś jest nie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności