Skocz do zawartości

Nowa odsłona SEO.net.pl

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

u mnei zawsze byl rozstrzał +/- 1 do 2 pozycji.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spodobał mi się ten wątek.......

Wymieniliście ze dwa komercyjne produkty m.in. : SEO Administrator Professional i Web Ceo i doszedłem do wniosku, że wolę zapłacić za coś co spokojnie działa bezbłędnie niż płacić podobną (większą) kasę za betatesty.

Czy są jeszcze jakieś inne produkty warte zwrócenia uwagi ? a może jest coś co obsługuje się przez WWW ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

doszedłem do wniosku, że wolę zapłacić za coś co spokojnie działa bezbłędnie niż płacić podobną (większą) kasę za betatesty.

Czy są jeszcze jakieś inne produkty warte zwrócenia uwagi ? a może jest coś co obsługuje się przez WWW ?

Programy wymagające instalacji na komputerze są mówiąc krotko beznadziejne, pomyśl jak sprawdzisz pozycje stron w kawiarence internetowej podczas wakacji ? Będziesz ściągał i instalował Web CEO ??!! Zobacz co robi Google wszystko co można przepisuje na aplikacje dostępne z poziomu www z których można korzystać na każdym komputerze w każdym miejscu na ziemi.

Z tego co wiem narzędzie cały czas jest rozbudowywane i podejrzewam że już wkrótce zrezygnujecie z innych rozwiązań na rzecz SEO.net.pl !

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

pożyjemy zobaczymy ... a może skończy jak większość narzedzi webowych - śmiercią naturalną z pwoodu opłat ? kto to wie ... masz szklana kulę Cezare ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

doszedłem do wniosku, że wolę zapłacić za coś co spokojnie działa bezbłędnie niż płacić podobną (większą) kasę za betatesty.

Programy wymagające instalacji na komputerze są mówiąc krotko beznadziejne, pomyśl jak sprawdzisz pozycje stron w kawiarence internetowej podczas wakacji ? Będziesz ściągał i instalował Web CEO ??!! Zobacz co robi Google wszystko co można przepisuje na aplikacje dostępne z poziomu www z których można korzystać na każdym komputerze w każdym miejscu na ziemi.

Z tego co wiem narzędzie cały czas jest rozbudowywane i podejrzewam że już wkrótce zrezygnujecie z innych rozwiązań na rzecz SEO.net.pl !

Tak, to poważna wada z aplikacją na kompie. Dlatego wolałbym kupić taki programik do zainstalowania na serwerku i zarządzania przez WWW. W przypadku SEO.net.pl , to zwykłe przegięcie z ceną.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

to zwykłe przegięcie z ceną.....

Jeśli Twoja działalność w sieci nie generuje Ci żadnych dochodów to faktycznie może uznać aktualną cenę za wysoką...

Jeśli jednak jest inaczej to nie rozumiem Twojego narzekania !

Pozdrawiam

Cez

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

heh nie wiem po co ale napisze tu jeszcze...

Wspominacie tu WebCEO, SEO Administrator i podobne, ale mogę sie założyć że większość z tu narzekających nie wydała i nie wyda grosza na soft SEO. Będą narzekać i szukać dalej za darmo lub crackować.

Mimo wszystko twórcy softu kompilowanego maja tu taka przewagę że sprzedają wam gotowy produkt i maja gdzieś co wy z nim będziecie robić. Ile banów dostaniecie od Google, ile proxy zabijecie.

Ja natomiast muszę dbać by wszystko cały czas działało, by Google pozwolił mi sparsować kolejnych kilka tysięcy stron itd.

Ktoś tu wyliczał ceny to ja też policzę:

Przykładowo konto Personal SEO obsadzone na maxa to:

10słów * 5 wyszukiwarek * 20 stron wyników (przy założeniu ze pozycje będą przed 20 stroną wyników) * 10 zestawów = 10 000 stron wyników do sparsowania.

Jeżeli użytkownik dodatkowo sprawdzi coś ręcznie to liczba ta wzrośnie.

15zł / 30 dni = 50gr za sparsowanie ~10k stron czy to dużo? a gdy dodać do tego składowanie i przechowywanie danych, wysyłanie raportów?

to zwykłe przegięcie z ceną.....

Jeśli Twoja działalność w sieci nie generuje Ci żadnych dochodów to faktycznie może uznać aktualną cenę za wysoką...

Jeśli jednak jest inaczej to nie rozumiem Twojego narzekania !

powiem tak - moja beemka pali 15 i nie narzekam, ale gdyby jakieś małe gó**o, którym jeździ serwisant tyle paliło tyle to bym narzekał. Rozumiesz teraz narzekanie ?

odnośnie mojej działalności w sieci (zabawy ze stronami WWW), to aktualnie dokładam jakieś 4000 zł miesięcznie......

M

ja wychodze na zero ;) czyli prawdy nei pwoiem ile na plus ale na webceo mnie stać i sobie kupię bo mi potrzebne ;) obecnie nawet zaczalem po iPlusie używac na laptoku ;)

viras: ja ci wyliczenia robiłem - primo, secundo - nie uzywam cracków - 3mam się oryginałów, nawet shareware kupuję i od czasu doczasu yzwam opcji DONATE bo szanuję czyjąs robote (tylko mi nie mowcie ze jestem oszołom :P )

Ja do virasa pretensji o wprowadzenie nie mam, dziwiłem się swego czasu że chce mu się dokładać do interesu i udostępniać takie narzędzie za darmo.

Brakuje mi jednak jakiegoś pakietu między Free SEO. a Personal SEO.

Osobiście traktowałem seo.net.pl jako swego rodzaju zabawkę - z ciekawości sprawdzałem sobie pozycje jednej stronki. 15 zł na miesiąc za pakiet personal to z jednej strony niedużo, ale z drugiej głupio mi jednak płacić za coś co wykorzystuje w 10-20%.. Przydałby mi się do nieduży pakiet w postaci 2 - 3 zestawów po 10 słów, które mógłbym sobie sprawdzać co jakiś czas (nawet bez dodatkowych ficzerów typu raportowanie pozycji), bo pakiet free SEO, jak myślę przeznaczony do takiej właśnie zabawy, ma zbyt duże ograniczenia..

viras: ja ci wyliczenia robiłem - primo, secundo - nie uzywam cracków - 3mam się oryginałów, nawet shareware kupuję i od czasu doczasu yzwam opcji DONATE bo szanuję czyjąs robote (tylko mi nie mowcie ze jestem oszołom ;) )

a ja nawet Addera kupiłem 3 tygodnie temu......hehehe, ale do rzeczy :

- faktycznie ten początkowy ABO po 7 zł jest OK.

M

To ja sie jeszcze wypowiem, ponarzekam jak wiekszosc ze drogo :P

choc rozumiem ile to musi Cie czasu i jednak zachodu nie mowiac o sprzecie kosztować.

Fajnie ze pojawił się ten Start SEO. Jednak jak dla mnie to za mało.

Może pojdziesz znów na reke uzytkownikom i dodasz kolejny opcje przy kupowaniu, na 6 m-c i pakiety by mialy jeszcze wiekszy upust ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Abonamentów półrocznych nie zrobię :| , i to nie dla tego że jestem pazerny tylko z przyczyny nieprzewidywalności wyszukiwarek.

Zabezpieczają się skubane coraz to bardziej. Teraz już są duże problemy z wykonaniem dużej ilości zapytań na dobę ( teraz na przykład mam problemy z WP), a zżeram im naprawdę dużo stron. Nie uśmiecha mi śę w przyszłości nagły zwrot półrocznych abonamentów ;) .

Ale jeżeli naprawdę zależy Ci na zniżce na pół roku to napisz na PW i będziesz ją miał :P.

Abonamentów półrocznych nie zrobię :| , i to nie dla tego że jestem pazerny tylko z przyczyny nieprzewidywalności wyszukiwarek.

Zabezpieczają się skubane coraz to bardziej. Teraz już są duże problemy z wykonaniem dużej ilości zapytań na dobę ( teraz na przykład mam problemy z WP),

To może sprzedaj skrypt, niech się każdy martwi o to .

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności