Skocz do zawartości

Zmiana pozycjonowanej frazy, a spadek linków?

tylko

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Mam strone www.antigraffiti.pl. Całkiem niedawno byłem nieźle w googlach wypozycjonowany na fraze "czyszczenie graffiti". Oczywiscie stwierdziłem, że graffiti lepiej sie usuwa i pozmienialem na stronie "czyszczenie graffiti" na "usuwanie graffiti". Później zacząłem dodawać do katalogów po 10 dziennie tak może dwa tygodnie i co się stało. Na "czyszczenie graffiti" wypadłem z top 10 na "usuwanie graffiti" poszło do góry o kilka pozycji jest teraz 45. Ale to okej polinkuje się i będzie dobrze natomiast zamartwiła mnie sprawa linków. Na tej stronie jest narzędzie, które pokazuje liczbe linków do strony. Teraz jest tak, że pokazuje 0 linków na G, 0 na MSN i połowe mniej na Yahoo. Czy sytuacja z linkami jest normalna, a może po czasie wróci do stanu poprzedniego, albo wpadłem w jakiś filtr, może ktoś coś podpowie co się stało i co może się dziać dalej?

W ogóle to w tiitle nic nie masz, dodaj słowa kluczowe. Masz tylko "MASA - Antygraffiti".

Linki w msn teraz nie działają prawidło a to że w yahoo zmniejszyła się liczba to są to normalne wachania.

Linkuj dalej bo to hasło jest tak słabe że bez problemu się wbijesz w top10.

Niektóre katalogi umieszczają nowe wpisy na prawym lub lewym pasku, który wyświetla się na wszystkich podstronach. Być może dlatego Yahoo pokazywało Ci tak dużo linków. Warto sprawdzać nie tylko ilość linków ale także ilość domen z jakich te linki prowadzą.

ja sam planuję zmienić pozycjonowaną frazę,

w onecie słowo które pozycjonuję jest wpisywane nieco ponad 100 razy dziennie i nie wiem czy nie wstawić na stronę tabelkę z kursami walut i nie pozycjonować na frazę kursy walut (ponad 900 razy wpisywane w wyszukiwarce onetu), tylko problem w tym, że jak mam już te anchory w katalogach to jak chcę dodać nowy to mi wyskakuje stary, no i sama fraza jest chyba trudna do wypozycjonowana - czolowe miejsca zajmują portale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności