Skocz do zawartości

Planeta-seo :Jaki hosting strony internetowej wybrać i dlaczego?

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Semcore.pl: Jaki hosting strony internetowej wybrać i dlaczego?

Hosting to dosyć znane pojęcie dla osób zagłębionych w dziedzinę informatyki lub tworzenia stron internetowych. Musimy jednak pamiętać, że przedsiębiorcy bardzo często prowadzą działalności zupełnie n...

Poleca: Polska Planeta SEO

View the full article

Cytat

Gdzie kupić hosting? – TOP 5 najlepszych hostingów

Mierne te zestawienie "najlepszych" hostingów ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Z dhostingu uciekałem aż się kurzyło :D

Aktualnie pod sklep na woo na pewno zenbox mogę polecić, śmiga to całkiem dobrze,

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Dosyć długo korzystałem z Atthost i mam mieszane uczucia.

Na plus była dobra oferta cenowa w stosunku do oferowanych usług oraz stabilność hostingu na umiarkowanym obciążeniu.

Niestety z czasem przy wzroście ruchu zaczęły się problemy z wydajnością nawet na ich maksymalnych planach.

Wynikiem przekroczenia parametrów było wywalanie się serwisu, a support nie był w stanie zaoferować niczego poza sugestią optymalizacji samego serwisu, który był naprawdę przyzwoicie zoptymalizowany.

Gwoździem do trumny współpracy była sytuacja, w którym trzeba było przywrócić backup serwisu i okazało się, że nie mają żadnego. Gdyby nie backupy, które okresowo robiłem we własnym zakresie, byłbym naprawdę ugotowany. Na szczęście w tej sytuacji zachowali się w porządku i zgodzili się rozwiązać umowę w trybie natychmiastowym.

Jestem cały czas zapisany na ich mailing i ostatnio poprawili wydajność serwerów. Oczywiście ceny też wzrosły.

Jeśli poprawią jeszcze działanie supportu to myślę, że nie należy ich skreślać.

Fajnekonkursy.pl - aktualne konkursy, loterie i fajne promki.