Skocz do zawartości

Metody budowy zaplecza

Ald

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wiem, że temat był już wałkowany wiele razy, ale chciałbym sie upewnić i sprawdzić czy dobrze rozumiem wszystko :)

Mam 10 domen, które chciałbym przeznaczyć na zaplecze. Są związane z różną tematyką.

1)Czy bardzo duże znaczenie ma to aby te domeny były na różnych serwerach?

2)Czy początkowo lepiej jest zajmować się domenami po kolei, czy też wrzucić na każdą stronkę z krótkim tekstem, żeby domeny zostały zindexowane?

3)W jaki sposób najkorzystniej linkować, strony zaplecza (wiem, że często się słyszy o takim schemacie A->B B->C C->A , lecz przy większej ilości domen to już nie jest takie proste)?

4)Czy wyświetlacie na stronach swojego zaplecza reklamy google? (Oczywiśice to zaplecze to będą normalne strony z contentem tylko "mniej ważne" dla mnie :) )

5)Czy warto na tych zapleczach dodatkowo zrobić takie presell'e (z treścią związaną do strony, która linkujemy)??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności