Skocz do zawartości

Najlepsze statystyki ...

ijonisko

Rekomendowane odpowiedzi

a czy ktos z was probowal np. dwoch systemow? Jak dla mnie to statystyki GA troche albo moze nawet i wiecej zawyzaja.

Mam sobie na stronie wizaz.pl wykupiony banner, banner sie wyswietla w phpAdsNew no i wg wskazan to mam tam 25 klikow, tymczasem GA wskazuje mi ze z wizaz.pl mam 341 wizyt. Przeciez to kosmos, roznice sa ogromne. Moze powinienem jeszcze jakies statsy zainstalowac by porownac. Co Wy o tym sadzicie?

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A może np witryny z dużym trafficiem z google będa dokładniej sprawdzane ? po co mi to.

Bo przecież np jakieś tam techniki seo google nie bedą przeszkadzały jak traffic bedzie mały. Wiec lepiej looknac na domeny które generują ruch.

Albo np. te na których internauci spędzają więcej czasu idą do góry, a te na których mniej lecą, jako mniej wartościowe.

Uwielbiam takie teorie spiskowe. :)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

tak, GA są może i najlepsze, ale weź je zainstaluj na kilku tysiącach podstron w serwisie, a następnie je przeglądaj, ktoś zna statystyki szybkie w instalacji (jak webalizer) i nie zliczające robotów?

jak ktoś zrobił serwis gdzie ma tysiąc plików to tak ma

• 2 miesiące temu...
tak, GA są może i najlepsze, ale weź je zainstaluj na kilku tysiącach podstron w serwisie, a następnie je przeglądaj, ktoś zna statystyki szybkie w instalacji (jak webalizer) i nie zliczające robotów?

Od czego php i funkcja include? Można i na 10 000 podstron w 10 sekund zainstalować :P

Widzę, że nikt nie wspomniał o najlepszych moim zdaniem statystykach - TraceWatch. Instalujesz je na swoim serwerze i wiesz wszystko.

Link do strony domowej - https://www.tracewatch.com/

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Alien stats są bardzo dobre ale od którejs tam wersji sa platne. jezeli uda ci sie gdzies znalezc darmowa wersję to oki.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 miesiąc temu...
A może np witryny z dużym trafficiem z google będa dokładniej sprawdzane ? po co mi to.

Bo przecież np jakieś tam techniki seo google nie bedą przeszkadzały jak traffic bedzie mały. Wiec lepiej looknac na domeny które generują ruch.

Albo np. te na których internauci spędzają więcej czasu idą do góry, a te na których mniej lecą, jako mniej wartościowe.

Uwielbiam takie teorie spiskowe. :D

ja tez sie zastanawiam czy GA jest bezpieczne, ma ktos jakies prawdziwe dane odnosnie tego?

seo is dead

• 1 miesiąc temu...

alien stats podaje i jak widziałem dla celów nie komercyjnych możesz używać za darmoo. Plusem jest to że korzystają z twojej bazy danych na serwerze a nie ze zdalnych połaczń w wyniku czego nie powodują blokowania witryny jak w przypadku stats24 jak mają serwery przeciązone. A maja dość często. Kolejny plus że nie zbierają danych dla właścicieli statystyk.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

webalizer widzi więcej bo od kuchni analizuje logi SERWERA i je pokazuje obrazowo (przy czym zawsze ma wyższe i wg mnie zawsze są zawyżone dane na wizyty/lokalizacje)

Analytics analizuje wywołania swojego scriptu ze strony, więc ma mniejsze wyniki ale bardziej dokładne (chyba że na połowie podstron albo na forum nie zainstalowales ich kodu :) )

Myśl i bogać się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności