Skocz do zawartości

Najlepsze statystyki ...

ijonisko

Rekomendowane odpowiedzi

tak, GA są może i najlepsze, ale weź je zainstaluj na kilku tysiącach podstron w serwisie, a następnie je przeglądaj, ktoś zna statystyki szybkie w instalacji (jak webalizer) i nie zliczające robotów?

;):) :) :placze:!:)! niesamowite, że komuś może w ogóle przyjśc do głowy pomysł takiego tworzenia serwisu !.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tak, GA są może i najlepsze, ale weź je zainstaluj na kilku tysiącach podstron w serwisie, a następnie je przeglądaj, ktoś zna statystyki szybkie w instalacji (jak webalizer) i nie zliczające robotów?

;):) :) :placze:!:)! niesamowite, że komuś może w ogóle przyjśc do głowy pomysł takiego tworzenia serwisu !.

Kiedyś się śpiewało "Ludzie listy piszą" (zwykłe polecone)

Dzisiaj nikt listów nie pisze, podobnie jak książek nie czyta (taki współczesny analfabetyzm :)

Za to stawiają stron w ch... czy trzeba czy nie trzeba.

Taki śmietnik się robi, jak w Neapolu, tyle że jeszcze nie śmierdzi...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Witam

Śmieszą mnie te teorie spiskowe odnośnie G. To, co jak nie mam GA zainstalowane to G nie zbiera danych o mojej witrynie?? Jak i tak 80 % ruchu w internecie w Polsce już nawet ponad jest generowane przez ta szukajkę. Może to jest tak ze tylko instalując GA to ono daje nam dostęp do tych danych, co samo już dawno zbiera.

Nie mieliście nigdy tak ze dodając stronę do:

Narzędzia dla webmasterów - Pulpit nawigacyjny >Statystyka >Zapytania najczęściej powodujące wyszukanie.

To tam sa już wyniki z przed tygodnia czy dwóch.

do spamów zwłaszcza kiepskich to nie podłączam statystyk :) bo i poco.

Ja tam lubię wiedzieć jaki ruch jest nawet na spamowych serwisach. Czasami można odkryć perełkę i ze spamu, który sie wybił, zrobić wartościowy serwis, który na starcie ma niezłą oglądalność. Albo przekierować jego ruch na docelową domenę w tej samej tematyce. Możliwości jest wiele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności