Skocz do zawartości

Wiecie może co to za program

Iguana

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety potwierdzam zdanie przedmówcy. Ten człowiek szuka jeleni którzy nic nie wiedzą o wyszukiwarkach, a po drugie są strony za pośrednictwem których jak już się bardzo się chce, można tego dokonać za darmo tylko nie podawaj w zgłoszeniu adresu mailowego skrzynki na której Ci zależy, gdyż nie opędzisz się przed spamem, tylko załóż sobie specjalną do tego celu - kiedyś się skusiłem, dodałem do tej niby zawrotnej liczby wyszukiwarek i doszedłem do wniosku że właśnie chyba to jest tylko po to aby wyciągnąć adresy mailowe, a ruch na stronach z tych tysięcy wyszukiwarek wcale się jakoś nie pojawił, może gdyby zgłosić jakąś stronkę anglojęzyczną... ale tego nie próbowałem.

Zresztą zastanowić się by należało, wierząc w statystyki które ten człowiek zamieścił przy swej ofercie, po co komu i na co byłoby wtedy to forum i cała zabawa z pozycjonowaniem stron, wystarczyło by tylko zgłosić ją do tych "magicznych wyszukiwarek" i po sprawie ;)

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

można tego dokonać za darmo tylko nie podawaj w zgłoszeniu adresu mailowego skrzynki na której Ci zależy, gdyż nie opędzisz się przed spamem, tylko załóż sobie specjalną do tego celu

Potwierdzam - dwa dni temu popelnilem ten blad i spamik codziennie przychodzi :/

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności