Skocz do zawartości

Reklamy dostawcy hostingu

kwiatu5

Rekomendowane odpowiedzi

to przenies ta strone na platny hosting i tez Ci sie samo wypozycjonuje

ja ją mam na płatnym hostingu tkdami.net, ale ta strona na tym hostingu mi się wypozycjonowała tylko chyba przy 3 słowach bardziej znaczacych slowach kluczowych, pod resztą slow kluczowych w tym "dyplomy" jest ta z republiki.

mowisz ze jakbym zrobił przekierowanie z republiki na to tkdami.net to jak dlugo musialbym czekac na wypozycjonowanie się tej drugiej? czy moze lepiej wywalić całkiem z republiki i czekać, aż ta z tkdami.net osiagnie ten poziom co republika.

dziwna ogolnie sprawa bo jakby przeszukac strony ktore maja link do tej z republiki to moze sie znajda ze 3 strony, a ta na płatnym co ja pozycjonowalem ma chyba ze 40 stron skad są zalinkowania. :)

płatna republika (czyli bez pop-up) to 36zł czyli niecałe 13 dolarów...

no jak dostanę pierwsza wypłate to chetnie zakupie. ale cos czuje ze google moze pod byle pretekstem zbanowac mi konto na dzien przed wyplata, w sumie to chyba nie maja za co, ale czytajac strony rozżalonych ludzi z banem zawsze znajdzie się jakiś haczyk :D

też nie wiem o co deuse myśli, ale tak mi sie teraz przypomnialo ze sadzac po tej odpowiedzi to aliasow np. na prv.pl tez nie mozna miec, bo i oni od czasu do czasu lubia sobie wygenerowac okienko pop-up :)

nie wiem co im strzelilo do glowy z tymi pop-upami, przeciez na chwile wszystkie nowoczesne przegladarki blokuja pop-upy.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności