Skocz do zawartości

Proszę o ocenę - www.ibets.pl

qiqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli mam być szery to strona mi się nie podoba.

Duży minus za dobór kolorystyki, tekst mało czytelny i przydało by się go wyjustować. Napisu PROMOCJA :rolleyes: to już prawie nie widać, a ten to akurat powinien być czytelny.

Menu ciągnie się o góry do dołu, czy nie lepiej było by je podzielić na stronę lewą i prawą - wtedy liki będą bardziej dostępne dla odwiedzających.

Nie wiem też jak chcesz w Bet-at-home zarobić, skoro promujesz metodę Cover booker. Przypuszczam, że tą metodą nie grałeś. Zatem uświadomię tobie, że prawdopodobieństwo porażki w jednym zakładzie wynosi 35% (analogicznie prawdopodobieństwo wyjścia na 0 lub zysk wynosi 65%). Grając tą metodą w najgorszym przypadku nic nie zarobiłem (ale i nie straciłem). Pamiętaj, że jeżeli twój polecony gracz wygra, to bet-at-home odejmie Ci pieniążki z zarobków. Jeżeli już chcesz promować systemy bukmacherskie, to lepiej pisz o progresji (większość się zniechęci, zanim zarobi - a straci dużo)

Proszę o ocenę strony www.ibets.pl

Zastanów się dwa, albo lepiej trzy razy, czy przypadkiem nie marnujesz czasu, który mogłbys wykorzystać na cos, co potrafisz robić.

Pewnie twoja pierwsza strona (o ile ją zrobiłeś) była idealna

notebooki - wszystko o notebookach

qiqqq, pewnie się zdziwisz, ale mimo małej ilosci postów nie jestem przypadkową osobą na tym forum, a moje początki z html i pozycjonowaniem sięgają 98 roku. Specjalnie dla Ciebie postanowiłem przekopać stos archiwów cedekowych i wrzucić na polski host swoje pierwsze "dzieła". Jako, że był to rok 2000, teleportuje Cię do czasów Internet Exploder 4:

1. https://simon.edgeseo.com/old/hehe2/

2. https://simon.edgeseo.com/old/hehe/

Jesli jestes osobą szczerą, przyznasz, że moje strony sprzed 7 lat wyglądają lepiej niż niejedna inna z obecnych czasów i mimo, że nie było wtedy czegos takiego jak w3 validator, mają mniej błędów w kodzie niż Twój serwis.

1. https://simon.edgeseo.com/old/hehe2/

2. https://simon.edgeseo.com/old/hehe/

Jesli jestes osobą szczerą, przyznasz, że moje strony sprzed 7 lat wyglądają lepiej niż niejedna inna z obecnych czasów...

szczerze powiedziawszy te dwie również nic "ponad"... ramki, szare, bure, blee :D Obecnie ocenianej stronie daleko do idealu, 

ale przeciez z czasem wszystkiego mozna sie nauczyc. Skoro to jest pierwszy tego typu projekt,

to blędy raczej powstały z niewiedzy, niż z braku gustu :) a to da się naprawić. 

mozna zacząć np tu

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Witam

nie pisze od razu że jestem specjalistą ale pytasz o ocene tak więc postaram sie trochę napisać:

1. kolorystyka - tło mdłe, boxy już lepiej, wykorzystaj jakiś żywszy kolor aby zrobić kontrast miedzy treścią boxami a tłem, tylko bez przesady z jaskrawością

2. układ - faktycznie Beckson ma racje nie wiem czy nie lepiej było by Ci to zrobić w Joomle

wykorzystaj znaną zasadę: podziel stronę na trzy części

w lewej kolumnie daj boxy i linki które są najważniejsze

w srodku daj treść która się będzie wyswietlać

po prawej daj boxy z linkami które traktują o reklamie i mniej waznych rzeczach

moim zdaniem im mniej sie przewija stronę i wiecęj widać tym bardziej internauta będzie mógł to ogarnąć

3. forum o ile to możliwe spróbuj jakoś chociąż troszke upodobnić do kolorystyki strony tak żeby forum kojarzyło sie ze stroną

4. jeśli zależy Ci na późniejszym pozycjonowaniu odrazu zacznij korzystać z mod-rewrite

to tyle moich wypocin może sie coś przyda pozdrawiam

szczerze powiedziawszy te dwie również nic "ponad"... ramki, szare, bure, blee !!!

Od razu widać, że nie masz bladego pojęcia jak w tamtych czasach robiło się strony. Zaglądnij na web.archive.org i pooglądaj sobie design i html z okresu 2000.

Tu masz dla przykładu Janmedia Interactive z 2003 -> https://web.archive.org/web/20030522032351/...ww.janmedia.pl/

Ramki? Szare? Bure? Bleee?

W 2000 to ich nawet nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności