Skocz do zawartości

Co zrobić żeby wskocyzć na 1 pozycję?

Red

Rekomendowane odpowiedzi

mam serwis www.ruchchorzow.com google zaindeksowało ponad 1.100 podstorny mam PR4 nademną są 2 strony pod wyrażeniem Ruch Chorzów

oficjalna 2 strony od nich i jakaś z niemiecką domeną obydwie mają PR4, mam więcej od nich dużo linków prowadzących do mojej strony z anachorem Ruch Chorzów, stosuję nagłówki h, mam dobre meta (tak mi się wydaje :) ) co mogę zrobić aby wskoczyć na 1 pozycję lub narazie na 2 lub 3? jestem też w systemie linkor. Pomocy :)

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

było coś takiego że jak się linkuje ze stron pl to podwyższa się strony pl. Twoja ma .com i tu może być pies pogrzebany, potrzebowałbyś więcej linków ze stron ale nie .pl .... wg mnie

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

czyli muszę linkować z com albo obojętnie net org też mogą być?

to jak będę linkował strona wejdzie wyżej? czy jak będę się wymieniał z pr4 nazasadzie z A-B B-A bo raczej inne możliwości nie mam strona wskoczy?

Aha co z mapami linków jak ją zrobić najlepiej w moim przypadku?

Posty z forum się nie licza przy mapach ?

Jakie są jeszcze możliwości żebym podskoczył?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Ja bym sie nie zgodzil z tym ze gdy red9 zacznie pozycjonowac strone dodajac linki z zagranicznych domen to strona mu skoczy. Moze to spowodowac efekt odwrotny do zamierzonego, gdyz google moze "pomyslec" ze to jest strona zagraniczna i wtedy jeszcze bardziej straci swa moc na google.pl

Ale chyba wszyscy tu juz wiedza ze nie da sie przewidziec co zrobi google #-o Wiec kazdy pozycjonuje strony na swoj sposob.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności