Skocz do zawartości

Co zrobić żeby wskocyzć na 1 pozycję?

Red

Rekomendowane odpowiedzi

wystarczy napisać konkretną odpowiedź a nie 10 postów przeczytaj forum

Ja jak trafiłem na to forum, to miałem niewielką wiedzę o pozycjonowaniu (prawie żadną). Na czytanie poświęcam ostatnio średnio pół godziny dziennie (bo nie mam więcej czasu), czasami gdzinę lub nawet dwie.

To czego nauczyłem się w 180 godzin* mam przekazać pisząc JEDNEGO treściwego posta? [-(

*) + czas poświęcony samemu pozycjonowaniu i kombinowaniu z różnymi nowymi sposobami.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

wystarczy napisać konkretną odpowiedź

proszę bardzo - oto konkretna odpowiedź: przeszukaj forum

To nie jest szkoła! Tu do konkretnej wiedzy należy samodzielnie się dokopywać (przy okazji znajduje się masę różnych przydatnych informacji). Dopiero po zapoznaniu sie z forum można rozpocząć konstruktywną dyskusję co do wątpliwości z tym czy tamtym a nie strzelać ogólnymi pytaniami "Co zrobić żeby wskocyzć na 1 pozycję?".

Hmm... kup horoskop to może się dowiesz jak wyskoczyć na 1 pozycję a nawet wyżej!

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Jest jeszcze jedno wyjście jak nie chcesz przekopywać forum ;)

...

..

.

Rzuć zlecenie ;). Napewno chopaki się rzucą ;).

Tak właśnie bywa w życiu, jeden się czegoś uczy - inny za to płaci .D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności