Skocz do zawartości

Mapy na Onecie

Oxygene

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko że trochę mi się śmiać chce, taki duży projekt, a zasilony jakąś strasznie starą bazą danych jeśli chodzi o firmy, znalazłem kilka w mojej okolicy które nie istnieją już od kilku lat, sądząc ze stopki to chyba im CPM coś po "promocyjnej cenie" podsunęło.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Ja dzisiaj jedną zgłosiłem, ale dziwi mnie że nie dostałeś przynajmniej maila zachęcającego do skorzystania z płatnej formy reklamy :soczek:

Prywatny blog

Gratulujemy onetowi 13.04 zgłoszona firma, 23.04 firmy brak, maila brak, telefonu brak.

Żenada

Po zalogowaniu na Zumi, i wyświetleniu się Twoich zgłoszeń, odśwież okno przeglądarki.

Też wydawało mi si że usunęli moje zgłoszenia, póki nie wykonałem tej operacji, i niemal cudownym powrocie zgłoszenia czekającego sobie spokojnie na weryfikację.

Prywatny blog

ja w zumi zobaczylem jeden jakis dziwny patent ...

mianowicie na zdjeciu satelitarnym ...

nie ma w mojej okolicy stacji benzynowej a jest rondo ...

zeby nie bylo jakis niejasnosci ... stacja benzynowa [ orlen ] jest tutaj od 3 albo 4 lat ... a rondo od 2 :)

to jest zdrowy rebus heheheh rondo ma ladnie rowniez zaznaczony ruch po okregu itp ... mogli chociaz oznaczyc stacje ikonka hehehe

Klimatyzacja do domu i biura.

Apartamenty nad morzem w Rowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności