Skocz do zawartości

A jednak pokemon potrafi

kadzielawski

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdziwe portfolio, prawdziwe pieniądze, prawdziwi klienci.

https://www.shanemielke.com/

Shane w 2001 roku osiągnął jeden z największych budżetów w historii. 9mln usd zapłaciła mu Mazda.

Choć bardzo daleko mi do takich pieniędzy, nigdy nie rozmieniłem się na drobne w żadnej z Polskich agencji. Niech to będzie odpowiedź na Twoje pytanie.

nigdy nie rozmieniłem się na drobne w żadnej z Polskich agencji

Bardzo madre slowa !

Ja tez unikam jakichkolwiek "agencji" czyli 2 chloptasiow po maturze, 2 komputery 1 laptop na kredyt i sekretarka :] Przyznam ze mialem z takimi do czynienia, oczywiscie nie zaplacili mi za projekt a po sadach mi sie nie chce lazic...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Przy słabym kompie, słabym łączu, monitorze i rozdzielczości 800x600 to to jest po prostu maszakra, aczkolwiek ładne nawet.

Kiedyś robiłem coś dla znanego koncernu samochodowego, rzuciłem to samo hasło dyrektorowi handlowemu i co mi odpowiedział?

..,, Klienci którzy nie mają szybkiego łacza, dobrego komputera to nie nasi klienci" :)

Panowie więkość z nas nie skorzysta z usług takiej firmy bo inaczej postrzegamy pewne sprawy. Ale są firmy na które działają ,,takie bajery" i pod nich stargetowana jest ta reklama.

Przeciętnego pracownika działu marketingu nie interesuje walidacja kodu, funkcjonalność serwisu i to czy strona jest na ramkach czy tabelkach. Widzi coś co mu się podoba, rusza się, skacze jest kolorowo i to jest wyznacznikiem "jakości" przy podejmowaniu decyzji o wyborze agencji.

Zgadzam się z Adkiem - nie jesteśmy grupą docelową tej witryny, a na dużą grupę osób decyzyjnych takie właśnie strony działają.

Przeciętnego pracownika działu marketingu nie interesuje walidacja kodu, funkcjonalność serwisu i to czy strona jest na ramkach czy tabelkach. Widzi coś co mu się podoba, rusza się, skacze jest kolorowo i to jest wyznacznikiem "jakości" przy podejmowaniu decyzji o wyborze agencji.

Zgadzam się z Adkiem - nie jesteśmy grupą docelową tej witryny, a na dużą grupę osób decyzyjnych takie właśnie strony działają.

Co nie zmienia faktu, że jest to dosć mała grupa docelowa... którą można było powiększyć zmniejszając kontrast i zastąpując pixelfonty normalnej wielkosci czcionką.

1. Czy strona wyglądałaby wtedy gorzej? Nie.

2. Czy bardziej spełniałaby swoje zadanie? Tak.

Hakate - ale ta strona jest całkiem czytelna mimo wszystko pod standardami. Zważ na to, że w obecnej wersji strona też jest OK. Za coś też otrzymała nagrodę. !!!

Ja nie mam takiej pewności jak Ty, że zmniejszenie kontrastu i zamiana pixelfontów na ładne fonty (nie czcionki - czcionka występuje w druku tradycyjnym) dałoby większe efekty. :)

edit: chyba zapędziliśmy się z tym wszystkim, ja podałem adres strony aby nieco się rozbawić, rozbawić tymi pokemonami ;)

nienawidzę takich stron

dla mnie ideałem jest www.onet.pl:P prosta czysta przejrzysta

a to coś wygląda jak kreskówka a nie jak strona firmowa

@e-banki - przeczytałeś cały wątek czy tylko pierwszy post?

Bo chyba nie o tym mowa.

@Hakate - ;) w wiki widziałem wiele różnych wpisów :soczek: ale niech będzie - potocznie można przyjąć choć nie powinno się patrząc na etymologię tych dwóch wyrażeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności