Skocz do zawartości

Ułożenie reklam na forum

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

- https://forum.kompz.org

Co by można było poprawić na tym forum w ułożeniu reklam, tak aby zwiększyć zyski z adSense? Zdaję sobie sprawę, że w tej chwili jest słabo, ale nie mam pomysłu jak to poprawić, aby było lepiej...

Z góry dziękuję za jakieś rady.

Pozdrawiam,

Hubert

Pozdrawiam,

Hubert

1. Tak, żeby były widoczne. Jednostka z samego dołu do wywalenia, do niczego się nie nadaje.

2. Reklamę na górze wpasować w tło (ciemnoniebieskie a nie szare tło).

3. Wewnątrz wątku reklamy obok treści wątku i pomiędzy postami.

W pomocy Google masz info o tym gdzie umieszczać reklamy na forach dyskusyjnych.

Aha, nie napalaj się na wysokie zarobki, niestety na forach są zarobki znacznie niższe niż na zwykłych stronach, bo użytkownicy wpadają na forum wielokrotnie i rzadziej przez to klikają.

mi się wydaję że na forum i na katalogi stron są reklamy obrazkowe bo przeciętny użytkownik internetu (przeglądarki) to wzrokowiec i nie chce mu się czytać :) wiec najlepiej na takim czymś ustawić żeby się same obrazki wyświetlały takie jest moje zdanie

jak tam wyżej napisał forum jest słabe do zarabiana na takich reklamach

najlepiej jak masz dużą oglądalność 1000-3000 uników dziennie to rozejrzeć się za jakąś reklamą jakiejś firmy komputerowej , sklepu komputerowego czy coś takiego

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności