Skocz do zawartości

tamat będzie mało oryginalny - witam wszystkich :)

Theya

Rekomendowane odpowiedzi

No skoro jest temat ku temu stworzony to witam wszystkich

--------------------------------------

trochę sie juz rozejrzałam tu i ówdzie i naszła mnie myśl taka, z nowo przybyłymi i ze starymi forumowiczami witac się pokolei nie będę bo to się mija z celem i jak ktoś słusznie zauważył jest bezsensownym nabijaniem licznika.

Więc tutaj oficjalnie i ostatecznie:

witam się serdecznie z tymi którzy są, byli i nadejdą

;) pozdr

Theya ;)

Exit light

Enter night

Take my hand

Off to never never land

Proszę mnie nie posądzać o robienie offtopiku ale mam pytanie a na forum jestem od kilku godzin dopiero i nie orientuje się jeszcze za bardzo co i gdzie pisać, to się zmieni na pewno ale to kwestia oswojenia się z forum więc przepraszam, z góry. Moj epytanie brzmi:

Jak mam umieszczać grafikę jakąś swoją w poście?

Zazwyczaj w znanych mi do tej pory forach był taki ładny przycisk - dodaj załącznik i po kłopocie tutaj czegoś takiego nie widze albo z powodu pory późnej coś mam z oczami albo faktycznie go nie ma ;) Albo wogóle jakoś inaczej się to robi np z serwera swojego czy coś w tym stylu, nie wiem, nie orientuję się na razie jak to tu działa.

Jeżeli takie pytania jak te mają swoją tablicę odpowiednią to prosze o przeniesienie i przepraszam za kłopot ;)

pozdr Theya ;)

Exit light

Enter night

Take my hand

Off to never never land

witaj ;)

Jak mam umieszczać grafikę jakąś swoją w poście?

wrzucasz grafikę na dowolny serwerek, wklejasz w poście link do tej graficzki, nastepnie zaznaczasz go i kiedy tak jest zaznaczony z przycisków obsługi posta wybierasz "Img". Link zostaje ubrany w znaczniki ;)

https://www.google.pl/images/hp0.gif' alt='hp0.gif'>

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

no niestety, jestem z Wrocławia a Theya to jest kalambur, jak kto go rozwiąże dostanie cukierka :)

no i wygrałes cukierka :) kończe bo się OT robi :)

Exit light

Enter night

Take my hand

Off to never never land

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności