Theya Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 No skoro jest temat ku temu stworzony to witam wszystkich -------------------------------------- trochę sie juz rozejrzałam tu i ówdzie i naszła mnie myśl taka, z nowo przybyłymi i ze starymi forumowiczami witac się pokolei nie będę bo to się mija z celem i jak ktoś słusznie zauważył jest bezsensownym nabijaniem licznika. Więc tutaj oficjalnie i ostatecznie: witam się serdecznie z tymi którzy są, byli i nadejdą pozdr Theya Exit light Enter night Take my hand Off to never never land Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 Pierwsza odpowiedź także - witaj! Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theya Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Proszę mnie nie posądzać o robienie offtopiku ale mam pytanie a na forum jestem od kilku godzin dopiero i nie orientuje się jeszcze za bardzo co i gdzie pisać, to się zmieni na pewno ale to kwestia oswojenia się z forum więc przepraszam, z góry. Moj epytanie brzmi: Jak mam umieszczać grafikę jakąś swoją w poście? Zazwyczaj w znanych mi do tej pory forach był taki ładny przycisk - dodaj załącznik i po kłopocie tutaj czegoś takiego nie widze albo z powodu pory późnej coś mam z oczami albo faktycznie go nie ma Albo wogóle jakoś inaczej się to robi np z serwera swojego czy coś w tym stylu, nie wiem, nie orientuję się na razie jak to tu działa. Jeżeli takie pytania jak te mają swoją tablicę odpowiednią to prosze o przeniesienie i przepraszam za kłopot pozdr Theya Exit light Enter night Take my hand Off to never never land Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 witaj Theya napisał(a): Jak mam umieszczać grafikę jakąś swoją w poście? wrzucasz grafikę na dowolny serwerek, wklejasz w poście link do tej graficzki, nastepnie zaznaczasz go i kiedy tak jest zaznaczony z przycisków obsługi posta wybierasz "Img". Link zostaje ubrany w znaczniki https://www.google.pl/images/hp0.gif' alt='hp0.gif'> - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Witaj serdecznie! Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Witaj Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siker Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Bede mało oryginalny ale powiem Hey =D> A ja nie będe miał sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 A ja będę oryginalny i w końcu się z kimś przywitam. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Witaj Theya... Powinnaś być z Poznania, TEJ! -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 The Ja ? -- HAHA! Jestem jasnowidzem - odpowiedziałem przed pytaniem ;-) Mozeby tak jednak naprawic to forum... -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theya Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 no niestety, jestem z Wrocławia a Theya to jest kalambur, jak kto go rozwiąże dostanie cukierka no i wygrałes cukierka kończe bo się OT robi Exit light Enter night Take my hand Off to never never land Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 witaj pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Hejka stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.