Skocz do zawartości

godaddy i paypal

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Problem mam taki:

mam paypalowe konto z pieniedzmi ale z nie podlaczona karta (i nie chce/nie moge/ni mam karty - niepotrzebne skreslic :) ). Probuje kupic konto na godaddy ale tam jest automat, ktory przekierowuje na paypal a ten rząda podłączenia karty (mimo, że są środki na koncie). I teraz pytanie? Czy ktoś wie jak to ominąć, czy godaddemu można wysłać pieniądze przez paypal na mail'a . Ewentualnie, czy ktoś moze polecic podobny do goddady serwer, za ktory mozna zaplacic paypalem na e-mail.

PS. Serwis goddady nie odpowiada na maila - przynajmniej na razie

PS2. BOK paypala stwierdzil, ze skoro sa pieniadze na koncie to powinno wszystko byc OK ale kurna nie jest

BOK jest w Irlandii wiec nie chce wydzwaniac do nich caly czas bo to kosztuje ale opieprzyc by sie ich przydalo

PS3. Do xxxx ten paypal !!!

Musisz byc zalogowany do paypal zanim zaczniesz kupowac

Byłem zalogowany mimo o wyswietlalo sie jeszcze raz logowanie a potem prosba o podanie karty - pobowalem kilka razy

O ile wiem jeśli masz środki na koncie to w pierwszej kolejności ściągnie ci kasę ze środków.

tak tez mowili w BOK'u ale to nie prawda, ...chyba, ze mieli jakas awarie czy cus - wiec sprobuje jeszcze raz

oki, sprawa sie wyjasnila (choc nie po mojej mysli) godaddy odpowiedzial na drugiego maila. To godaddy wymaga zeby miec karte zlinkowana z kontem paypal'a , zwracam honor paypalowi choc z BOK'u dalej zadowolony nie jestem a telefon supportu w Irlandii to przegiecie.

sparks, mam dobrego znajomego, ktory mi przelal kaske ze swojego paypalowego konta bo zalezalo mi zeby konto bylo na mnie ale dzieki wielkie za propozycje.

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.

Dlatego pytam tych co sie już zetknęli i mają wiedzę.

O ile się orientuję (a się orientuję :)) po przekroczeniu pewnej kwoty wpłacanej na konto następuje dodatkowa weryfikacja konta. Jak ktoś nie przekroczył (25K) to nie wie.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności