Skocz do zawartości

Instalacja forum

AdamAGP

Gdzie lepiej zainstalować forum  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sonda

• pod tą samą domeną
      3
    • na subdomenie
      5
    • na całkiem innej domenie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe co tu jest na temat php napisane....

chyba na temat umiejetnosci korzystania z wyszukiwarki....

A na przykład linki do instrukcji.

ok over i tak teraz już nikt tu nic nie napisze. W życiu nie spotkałem takiego upierdliwego moda. Ty to chyba lubisz.

Ja osobiście polecam phpBB2. Sam wczoraj takie zainstalowałem (w tej samej domenie) :)

Bardzo łatwa instalacja i konfiguracja (PL - stabilna wersja).

Ściągniesz je stąd,

a wszystkiego dowiesz się tutaj

Dużo dodatków (skrypty, mody, style itp.)

Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących.

Ja polecam tak:

1 Adres forum:

a) forum.domena.pl (nie w katalogu bo jak będziesz musiał zmienić coś (może i folder) z różnych przyczyn to będzie przerwa techniczna forum).

:) Jeżeli jest to jakieś duże forum (się szykuje się) to może warto na innej domenie? Było samym w sobie czym właściwym, a nie dodatkiem do czegoś.

2. Skrypt

Polecam phpBB by Przemo + mod Spider Friendly 1.3.11

Niektórzy mówią, że Przemo bardzo obciąża serwery. Ja mam na jednym małym serwerze 2 fora, jedno 1100 userów, a jedno 11 000 i nie mam żadnych alertów ad admina, ze obciąża.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności