Skocz do zawartości

Strona z filmami youtubeowymi

soomal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prowadzę stronę z filmami (ogólnotematyczne) grubo.net. Zanim zacznę ją promować, chcę rozwiać moich pare wątpliwości dot. SEO. Nie chcę pozycjonować jakiegoś ogólnego keyworda typu 'śmieszne filmy', bardziej chcę, żeby dobrze były wypozycjonowane pojedyncze filmy i kategorie.

Przykład: grubo.net/tag/beatbox

Na tej stronie znajduje się lista linków do innych stron. Czy ustawienie tytułów tych filmów w h2 lub h1 może pomóc czy bardziej zaszkodzić?

Czy na stronie z pojedynczym filmem lepiej ustawić tytuł <h1>grubo.net</h1> a tytuł filmu h2, czy po prostu w h1 tytuł filmu?

Czy ustawianie tytułu 'beatbox > grubo.net' jest mniej efektywne niż tytuł 'opisowy' typu 'beatbox - wszystko o beatboksie, filmy, tutoriale > grubo.net'?

Mój miniblog jest na pierwszej pozycji googla na frazę 'lech roch pawlak' (automatycznie, bez specjalnych zabiegów z mojej strony). Chciałbym taki efekt uzyskać z grubo.net

Kiedyś omawiane było na forum znaczenie <h1>. Zgodnie wszyscy doszli do wniosku, że mają one bardzo dobry wpływ na pozycjonowanie. Ja umieściłbym tam te słowa na które chciałbym być wysoko i raczej zastosowałbym tam frazy niszowe. Oczywiśćie dobrze będzie jeśli powtórzysz je w sekcji meta i tekście.

nie cytuj bez potrzeby

gizmoo3

Mógłbym wstawić pod każdym filmem wstawić listę tagów (<ul>) do nich przypisanych. Dla kategorii beatbox, byłoby to zwykle 'bitboks', 'beatbox', 'talent', 'niesamowite'.

No i dla każdego filmu lista ta byłaby bardzo podobna? Czy powtarzanie tego kilkanaście razy na stronie nie zostałoby uznane za spam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności