Skocz do zawartości

Nowe pomysły od Matt'a

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pewno mają na myśli.

https://www.frazpc.pl/

że ktoś ma oferte sprzedaży linków :) ale są poprostu śmieszni.

Sam kupuje na frazpc.pl bo uważam że to dobre miejsce na linka nie tylko jako pozycjonujący !

Więc pewno jak ktoś napisze na stronie kup boksa a boks będzie zaiwerał link to kiszka.

Masz racje ośmieszają się, piszą bzdury a medialnie przynosza sobie tylko wielki obciach. Bowiem co jak co, onet kiedyś też miał swoją dziwną polityke względem seo ale nie aż taką a jak ludzie się odsuneli.

Dobrze że w onecie się poodmieniało na lepsze - choć szkoda że tak mało inwestują w engin i ludzi.

:) to dostaną w prezencie od naszych rodzimych pozycjonerów jeszcze więcej linków, + około 3000 nowych wordpresów, ktoś wyprodukuje w końcu addera do wordpresów i wtedy zacznie się prawdziwy ciężki czas dla G, heh będą zmuszeni postawić kilka nowych dc aby móc zaideksować wszytsko co będzie made in poland

to tak ironią i słowem pożegnalnym z tematem

Tru

brak sygnatury

lipa i tyle, Mat coś mi zaczyna przypominać wypowiedzi pewnych polskich polityków nie wiem może się naoglądał transmisji z sejmu polskiego czy co...

A jak zbanuja linki w stopce itp to będzie się je gdzie indziej wstawiać. A spamowe zaplecze tematyczne w kilogramach to się googiel udławi.

Już nawet mi się nie chce czytać jego bloga... Nie wiem jak ludzie jeszcze mogą z nim dyskutować strata czasu

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

jimmi: wstalem ja sobie dzisiaj rano z ostrym kacem po wczorajszej imprezie i patrze w G-readerze, ze Matt naprodukowal sie niezle przez noc... no wiec przeczytalem i od razu ze smiechu glowa mnie przestala bolec...

wiec jednak czytamy... czytamy i robimy dalej swoje :)

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

byłem pierwszy .... doniosłem Matowi na witryne adwords.google.com :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności