Skocz do zawartości

to juz przegiecie !

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

1. dla wielu strona to strona - jest - jest - działa - działa - czego mi więcej trzeba?

A ja wiem z doświadczenia ze jest inaczej wystarczy pokazac klientowi normalna strone a nie badziewie i zapewniam Cię że to w 90 % działa - ludzie lubia estetyczne i ładne rzeczy ;)

ale myślę , że klienci muszą wrócic , po prostu  

teraz miałem dwa podobne do siebie zamówienia , dwa systemy z bazą ;  

jedna firma przyjęła cenę bez zmrużenia

I otóz to !! jak sie uswiadomi klienta i pokaze za co płaci to mozna go przekonac, nie mowie ze kazdego ale wiekszosc spokojnie da sie uświadomić za co płacą i co dostają

"https://www.vegaszklo.com.pl/"

Tam przecież nawet kodowanie jest złe! jak on się nie wstydził???

Dokladnie, nie rozumiem jak mozna stworzyc strone bez kodowania i meta tagow i ja wypuscic do sieci. Nie rozumiem takze, jak zleceniodawca tej strony dopuscil, by zamiast polskich znakow byly krzaczki. Ciekawe, ze mu to nie przeszkadzalo...

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Jak swiat swiatem zawsze beda "webmasterzy" za male pieniążki ale jest to w ich wykonaniu krótko terminowe działanie.

Temat niskich cen jesat od cara Michała juz poruszany i raczej sie nigdy nie skonczy, są klienci co placa dobrze i sa co wybrzydzają za grosze tak samo jak są webmasterzy co robią za "darmo" i tacy co dla 1000 nie ruszają myszką

Marketing internetowy dla firm

witam,

Powiem tak,

jest to działanie jak z pozycjonowaniem, klient ma to za co płaci.

Każdy rozsądny człowiek wie że za 10 czy 100 zł nie można liczyć na coś super.

To wszystko właśnie jest jak porównanie trabanta do mercedesa i czy nam się podoba czy nie możemy nikogo zmusić żeby np jeździł klasą średnia.

ESTETYKA itd. to pojęcie bardzi względne, zajmowałem się grafiką wiele lat, typowo do poligrafii, teraz juz niemam czasu i się tego nie tykam.

Ale jest to tak pojęcie względne że w sumie pozostaje jedynie ocena poprzez klienta.

Znowu stosowanie reklamy porównawczej nie jest wskazane, wręcz uznałbym to za złą technikę marketingu.

Idąc dalej można powiedzieć że są firmy które przygotowują serwisy które kosztują po 10 - 20 tys i wskazują na takich ludzi jak ty że jesteś amatorem itd., przykre ale to fakt, zawsze znajdzie się ktoś taki.

Mówienie o tym że ktoś jest lepszy gorszy, tańszy droższy to strata czasu.

Ja już do tego doszedłem, polecam to też innym.

Bo zawsze znajdzie się lepszy, droższy który tak samo może powiedzieć że serwis pocięty z szablonu to babranina, a gość robiący go na zapewne lewym sofcie to krętacz itd.

Dlatego należałoby najpierw w pełni zadbać o swój marketing, wykazanie się solidnością, jakością, profesjonalizmem itd itd/

I jeszcze jedno trabant ala mercedes - JEDEN WOLI CÓRKĘ A DRUGI TEŚCIOWĄ.

I jeszcze jedno - dobry sprzedawca sprzeda wszystko, powiem więcej takie działania z pozoru negatywne mogą jeszcze sprawić iż podbijesz jego marketing bo jak zawsze sobie mówię - lepiej jak mówią źle niż nie mówią nic.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności