Skocz do zawartości

SEO impreza Dziwiszów!

truvati

Rekomendowane odpowiedzi

impreza.jpg

Witam wszystkich, 4 maja odbędzie się impreza pozycjonerska

Zabawa będzie trwała dwa dni, tak jak wszystkie imprezy które odbyły się w Dziwiszowie i ta będzie organizowana pod gołym niebem, więc spanie pod namiotem, zapewne wszystkich czytających interesuje jak wygląda taka impreza, a więc organizujemy grillo-ognisko w dosyć fajnej miejscówce poniemieckich ruin... przy głośnej muzyce, obowiązkowo z karaoke ;)

Organizator zapewnia pole namiotowe, muzykę, grilla, ognisko, „lodówkę polara na trunki” ;), natomiast jedzenie i trunki we własnym zakresie. Przybliżona lokalizacja tutaj.

Jako iż jest to 4maja, pogoda może odwalić niespodziankę, a impreza pod gołym niebem to żadna przyjemność gdy pogoda jest kiepska więc na 4 dni przed terminem imprezy podam dokładnie czy wszystko odbędzie się planowo czy impreza zostanie przeniesiona na inny termin czerwiec/lipiec

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt, i zgłoszenie w celu wpisania na listę gości :)

Aktualne informację na temat imprezy będą pojawiać się w audycjach RADIA SZOOK.TV

Witajcie, niestety ale termin imprezy zostaje przesunięty na okres wakacyjny, wiele powodów było przyczyną takiej decyzji, mam też nadziej że termin lipiec/sierpień będzie bardziej odpowiedni na tego typu zjazd.(piątek/sobota)

brak sygnatury

powiedziałem sobie nigdy więcej po spaniu pod namiotem na zboczu góry nad stacją narciarską Gromadzyń w Ustrzykach Dolnych, kiedy to wypiździało mnie na maxa i ciągle zsuwałem się... ;)

a po ile ta miejscowość? to wynajmiemy... :)

nie "nie chce" tylko o 5:45 rano w niedziele wyjeżdża (czyli wstaje koło 4:45) [boże, masakra]. więc postaram się wpaść na 2-3h ;)

co do namiotów... wiesz... cały czas człowiek gdzieś jeździł pod namiot, a to tu impreza, a to tam, jakieś pochlej party przez tydzień nad morzem, a to tygodniowa wyprawa rowerowa ze spaniem gdzie popadnie... ale potem przychodzi taki czas kiedy to człowiek ma już dosyć namiotu i ma wystarczającą ilość gotówki aby spać już w cywilizowanych warunkach ;)

oj, chciałbym tą ekipę co była 2x w kraku widzieć opalającą się przed namiotami :)

miloscoe1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności