Skocz do zawartości

nówka full wypas Precelek

wczechowicz

Rekomendowane odpowiedzi

A coś z nimi nie tak ?

Ten sam temat 2x ale treść inna, a tak to chyba ok.

Co do unikalności to w WP nie mam siły sprawdzać:/

Tematy moga byc te same - ważne że treść inna :) - i że podlinkowane .............. TO jest NAjważniejsze dla MNIE i CIEBIE ;)

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tematy moga byc te same - ważne że treść inna ;) - i że podlinkowane .............. TO jest NAjważniejsze dla MNIE i CIEBIE :D

No ja raczej dobrze podlinkowałem Pro Presellka bo wg. yahoo ma już 9tys BL :)

Obronić go tylko przed spamem to kiedyś wszyscy na tym skorzystają jak złapie wysoki PR :D

Tematy moga byc te same - ważne że treść inna ;) - i że podlinkowane .............. TO jest NAjważniejsze dla MNIE i CIEBIE :)

No ja raczej dobrze podlinkowałem Pro Presellka bo wg. yahoo ma już 9tys BL :shout:

Obronić go tylko przed spamem to kiedyś wszyscy na tym skorzystają jak złapie wysoki PR ;)

właśnie właśnie...... oby tak dalej !

• 2 tygodnie później...

Cześć :D

Mamn pytanie czy moge dodać do presella przykładowo taki wpis (dla człowieka jest troche dziwny ale dla google unikalny):

Skończyły nie mówiąc o dawno czasy, studiów dawało prostak gwarantować bez pracy nagląca konieczność do znalezienia ogłoszenia zatrudniać abdominalny historyczka albo przepracowywanie zrzekać się jednej, państwowej firmie na pełnym gazie nie używany w tym momencie tchórzyć płatowiec robić wszystko w swojej mocy kariery, bezpieczniak któryś godzina cały czas konsekwentnie realizujesz, będziesz rezygnacja pożądany na rynku łapiąc wyrażać zgodę 60 minut afekt przypadkowych zajęć. Skoro a cóż dopiero jakiej zatrudniać szukasz, rozejrzyj w tym miejscu Znajdź firmy zajmujące natomiast wyrażać zgodę wyszło kałmuk powinnaś adiustować ignorant abdominalny przeglądania ogłoszeń albo - albo zaproponuj pozwalać 60 minut siebie: osiągam przyjmować syzyfowy wyrzekać się choć godzina tamtym, mogę przydać dymisja zrzekać się członek narodu firmie abdykować �, poczytny spotkam osobiście� Skorzystaj albo regionalnych pośredników niesłyszalny doszczętnie pokaźną bazę propozycji, kałmuk na to samo angażować etatowej oprócz godzina staży samowładczy miast Zdobędziesz godzina szczerbaty doświadczenie subtelny maszyna licząca dymisja w przyszłości Twojego potencjalnego pracodawcy. Atrakcyjna zawżdy akta zatrudnienie abiogeneza granicą, np. Praca abdykować Szwecji godzina na bank abderyta zrzeczenie się opłaci, przede wszystkim zrzekać się w zestawieniu z zarobkami rezygnować Polsce. Lekarze dentyści rozsądzanie wyrzekać się móc 25000 brzuszny 60000 koronny miesięcznie Informatycy rzędu 20000. Osoby pracujące sezonowo absorbować zbiorach owoców zarobią 60 minut 160 abdominalny 800 przełomowy na co dzień założeniu iżby rozsądzanie nadal bujda na resorach zdołać nagromadzić 60 minut 40 brzuszny 100 elektrokardiogram jagód. Lu wyjechać abdominalny Anglii. Najlepiej jakiejś firmy ubóstwiać godzina godny polecenia znajomego. praca Anglii celem niejednego Polaka. musimy owszem dymisja przepustka pracę, polewanie abderyta bieżący mecenas żadne okresy przejściowe. abysal legalne zatrudnienie basta radować się wyłącznie paszport kochać argument rozpoznawanie kraju członkowskiego Unii Europejskiej tudzież wyrzekać się później 30 bezsens 60 minut podpisania bal kostiumowy godzina pracodawcą zapisać wyrzekać się biurze brytyjskiego majątek Ofiice zajmującego rejestracją pracowników. Polacy Przedwieczny godzina robić wszystko w swojej mocy oddawać usługi mikroorganizm przyjeździe abdominalny Brytanii nieuk muszą abdykacja zrzekać się aczkolwiek klisza obmycie akcentować paszportu. w zastępstwie niemiłej długich kolejek znanych rodzimych instytucji akceptować coś typu zobaczymy komputery ekranami dotykowymi, mieć gdzieś aksamitny wybieramy interesującą mecenas wykonywać pracę 60 minut region, pijaczysko przeglądamy 60 minut drukujemy wyselekcjonowane oferty. w dalszym ciągu udajemy zrzeczenie się brzuszny urzędnika abdykować celuloid wypełnienia aplikacji albo osobiście dzwonimy brzuszny pracodawcy korzystający bezpłatnego telefonu.

Został on przerobiony z takiego wpisu:

Skończyły się już dawno czasy, kiedy samo ukończenie studiów dawało Ci gwarancję zatrudnienia. Trzeba znaleźć dobre ogłoszenia pracy. Do historii przeszło też przepracowywanie w jednej, państwowej firmie całego życia. Teraz trzeba albo mieć plan swojej kariery, cel który od początku konsekwentnie realizujesz, albo będziesz się miotać po rynku pracy łapiąc co i rusz przypadkowych zajęć.

Skoro wiesz już jakiej pracy szukasz, rozejrzyj się po okolicy. Znajdź firmy zajmujące się tym co wyszło Ci że powinnaś robić. Nie ograniczaj się do przeglądania ogłoszeń - zaproponuj coś od siebie: osiągam dobre efekty w tym i tamtym, mogę przydać się w Państwa firmie w dziale …, chętnie spotkam się osobiście…

Skorzystaj też z regionalnych pośredników pracy. Często mają całkiem pokaźną bazę propozycji, nie tylko pracy etatowej ale i staży czy zastępstw. Zdobędziesz na nich doświadczenie a to bardzo liczy się później dla Twojego potencjalnego pracodawcy.

Atrakcyjna zawsze jest praca za granicą, np.

Praca w Szwecji na pewno ci się opłaci, zwłaszcza w porównaniu z zarobkami w Polsce. Lekarze i dentyści są w stanie zarobić od 25000 do 60000 koron miesięczni. Informatycy około 20000. Osoby pracujące sezonowo przy zbiorach owoców zarobią od 160 do 800 koron dziennie przy założeniu że są w ciągu dnia w stanie zebrać od 40 do 100 kg jagód.

Lu jeszcze lepiej wyjechać do Anglii. Najlepiej jak z jakiejś firmy lub z polecenia znajomego. Praca w Anglii jest celem niejednego Polaka. Nie musimy więc ubiegać się o pozwolenie na pracę, ani nie obowiązują nas żadne okresy przejściowe. Aby uzyskać legalne zatrudnienie wystarczy bowiem posiadać jedynie paszport lub dowód tożsamości kraju członkowskiego Unii Europejskiej oraz w ciągu 30 dni od momentu podpisania umowy z pracodawcą zarejestrować się w biurze brytyjskiego Home Ofiice zajmującego się rejestracją pracowników.

Polacy mogą korzystać z jej usług zaraz po przyjeździe do Wielkiej Brytanii i nie muszą się w tym celu rejestrować ani okazywać paszportu. Zamiast niemiłej obsługi i długich kolejek znanych rodzimych instytucji tego typu zobaczymy komputery z ekranami dotykowymi, gdzie sami wybieramy interesującą nas pracę i region, po czym przeglądamy i drukujemy wyselekcjonowane oferty. Później udajemy się do urzędnika w celu wypełnienia aplikacji bądź osobiście dzwonimy do pracodawcy korzystając z bezpłatnego telefonu.

Proszę o NIE DODAWANIE wpisów w formie ctr+c ctr+V bede usuwał :blush:!!

Skoro tak bardzo cenisz swoje precle, to dlaczego nie dbasz o inne ?

Ja swoje tez cenię, więc ... DELETE :P

To był test na Suplementala..... ale delete to delete........

Nie ma miłości dla kolegów ;)........... chyba że kochasz inaczej......... :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności