Skocz do zawartości

Allegro, co bardziej opłacalne, co stosujecie?

juice99

Rekomendowane odpowiedzi

jak nie masz mozliwosc wystawienia faktury dla allegro

to najlepszym sposobem jest zamiana na punkty payback

kolejnie te punkty zamienic na zdrabpke do telefonu (przelicznik jest identyczny - przelewasz z konta allegro 100zł i mozesz kupic wymienic to na zdrapke za 100zł)

no i komus znajomemu mozesz sprzedac zdrapke z jakimś rabatem, ew. wystawic ja na aukcje

troche zakrecone, ale to chyba jedyna mozliwosc dla osoby ktora nie moze wystawic faktury

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

ew. wziąć jakiś sprzęt ;) ja juz mam np. żelazko :D a teraz podobno zbieram na toster ;) siła wyższa ;)

a nie jestes stratny na wymianie punktow na zelazko?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

a nie jestes stratny na wymianie punktow na zelazko?

wszystkie programy typu 'lojalnosciowego' maja mocno spaczony przelicznik, wszak za darmo nic nie ma. aczkolwiek w payback'u nie jest tak źle. a kart do telefonów az tak czesto nie potrzebuje.

poza tym wychodze z założenia, że jak potrzebuje taka kartę to kupię, a jakbym miał wywalić kasę na żelazko lub toster to by mnie krew zalała :D

Może i jest, ale żona, dziewczyna etc... pewnie nie.

trafne spostrzeżenie =D>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności