Skocz do zawartości

oplacalnosc AdSense przy serwisie 400u/dziennie

HiddenPlace

Rekomendowane odpowiedzi

Tak właściwie po co wam te szacunkowe zarobki? Umieście na ten miesiąc to zobaczycie ile będziecie mieć. Życie wam się drastycznie nie zmieni bez tej informacji.

@ilny co oznacza tematyka telekomunikacyjna? Dzwonki i loga? Nie liczyłbym na olbrzymi zysk...

Portal z jakimiś trickami, artami? Już lepiej...

Sklep z telefonami? Cienko z zyskiem...

Od siebie powiem Ci że średnie kliki "w telekomunikacji" to 10c (równo);)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ważne jacy są ci "400" ? ja miałem kiedys spory traffic wynikający z wypozycjonowania się na frazy któe nie były związane z tamatyką strony. I nikt nie klikał

Wiec jesli bedziesz miał nawet 100 wizyt po których user wchodzi na stronę której oczekiwał w 100 procentach - to nie ma bata - kliknie.

Jesli masz dobrze dopasowane reklamy to uważam ze 70 - 80 % wejsć da kliknięcie.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

10c, ale by mi sie dochod zwiekszyl ;)

no telekomunikacja to wedlug mnie jedna z lepszych tematyk do zarabiania. Raz z rana widziałem jedną reklamę klikniętą za 83c, no ale się mieszają z 1centówkami, ale średnia zadowalająca nie ma co.

Najniżej u mnie jest strona o tematyce flash (w sensie grafika) i to jest średnia 3c przy bardzo niskim CTR.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

>Jesli masz dobrze dopasowane reklamy to uważam ze 70 - 80 % wejsć da kliknięcie.

Nie zgadam się :D U mnie serwis jest wypozycjonowany na frazy zwiazane scisle z tematyką strony i reklamy sa idealnie dopasowane i kilkniec jest moze z 10-20% z wejsc ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

>500 unik w wielotematycznym?

A co w tym dziwnego :D? Ja mam na wielotematycznym 1,5-2k uniq B) Tyle że na forach nie opłaca się wstawiać reklam :D

U mnie forum akwarystyczne ktore ma z 400 uniq zarabia z 1-2$ dziennie wiec lipnie ;P

Michał Kryński

A co ja mam powiedzieć, jak mam ok 30.000 unikalnych i zarabiam podobną sumę tongue.gif

Przy takiej odwiedzalności powinieneś miec przynajmniej 100$ dziennie ;D Pewnie masz lipnie dopasowane reklamy ;D

Michał Kryński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności