Skocz do zawartości

google adwords - oszukuje

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem środków na koncie 400zl.

Przez 4 dni moja kampania byla wstrzymana.Wlączylem ją rano w poniedzialek i wylączylem wieczorem.

W wynikach mam że koszt klików to 25zl ...... a środków na koncie mam już 360zl !! co z 15zl ?

koszty klików caly czas są na 25zl - myślalem że może trzeba poczekać na aktualizację ale dwa dni to już raczej wystarczający czas.

myślalem że może trzeba poczekać na aktualizację ale dwa dni to już raczej wystarczający czas.

A gdzie sprawdzasz? W zakładce Płatności? Jeśli tak to 2 dni to za mało.

Poza tym dzienny budżet może być przekroczony, są opóźnienia w zliczaniu klików.

I może pobrali 20 zł aktywacji.

Zanim napiszesz coś kategorycznego (oszukuje) zastanów się gdzie może leżeć problem.

Paweł

aktywacja była zapłacona już dawno.

Czy trzeba ją płacić zawsze jak na koncie jest 0 i zasilam konto przelewem ?

Nie. Płaci się tylko raz przy założeniu konta i pierwszej wpłacie / zasileniu.

Sprawdź w podsumowaniu kampanii (pierwsza zakładka) ile wydałeś ustawiając obliczenia na "cały okres".

Tam są w miarę dokładne wyliczenia. W raportach niestety jest duże opóźnienie.

Prowadzę wiele kampanii dla swoich klientów i nie zauważyłem aby coś było nie tak z naliczaniem. Zdarzają się różnice jeśli konto masz doładowane voucherem ale wynikają one z kursu dolara / euro. A może nie doliczony został jeszcze podatek?

Jest wiele możliwości, trzeba swoje odczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności