Skocz do zawartości

google adwords - oszukuje

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem środków na koncie 400zl.

Przez 4 dni moja kampania byla wstrzymana.Wlączylem ją rano w poniedzialek i wylączylem wieczorem.

W wynikach mam że koszt klików to 25zl ...... a środków na koncie mam już 360zl !! co z 15zl ?

koszty klików caly czas są na 25zl - myślalem że może trzeba poczekać na aktualizację ale dwa dni to już raczej wystarczający czas.

amstrad napisał(a):
myślalem że może trzeba poczekać na aktualizację ale dwa dni to już raczej wystarczający czas.

A gdzie sprawdzasz? W zakładce Płatności? Jeśli tak to 2 dni to za mało.

Poza tym dzienny budżet może być przekroczony, są opóźnienia w zliczaniu klików.

I może pobrali 20 zł aktywacji.

Zanim napiszesz coś kategorycznego (oszukuje) zastanów się gdzie może leżeć problem.

Paweł

amstrad napisał(a):
aktywacja była zapłacona już dawno.

Czy trzeba ją płacić zawsze jak na koncie jest 0 i zasilam konto przelewem ?

Nie. Płaci się tylko raz przy założeniu konta i pierwszej wpłacie / zasileniu.

Sprawdź w podsumowaniu kampanii (pierwsza zakładka) ile wydałeś ustawiając obliczenia na "cały okres".

Tam są w miarę dokładne wyliczenia. W raportach niestety jest duże opóźnienie.

Prowadzę wiele kampanii dla swoich klientów i nie zauważyłem aby coś było nie tak z naliczaniem. Zdarzają się różnice jeśli konto masz doładowane voucherem ale wynikają one z kursu dolara / euro. A może nie doliczony został jeszcze podatek?

Jest wiele możliwości, trzeba swoje odczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności