Skocz do zawartości

Polska i Ukraina wygrały!

marika

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,29550976...94,0,forum.html

Rząd zagwarantował już wybudowanie dodatkowych kościołów, które zapewnią kibicom wszystkich drużyn miejsca gdzie w spokoju i ciszy będą mogli pomodlić się o sukces swojej drużyny, ponadto PiS oraz Radio Maryja zapewnili już teraz właściwą ochronę mistrzostw.

https://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,29550976...94,0,forum.html

Rząd zagwarantował już wybudowanie dodatkowych kościołów, które zapewnią kibicom wszystkich drużyn miejsca gdzie w spokoju i ciszy będą mogli pomodlić się o sukces swojej drużyny, ponadto PiS oraz Radio Maryja zapewnili już teraz właściwą ochronę mistrzostw.

o żesz, ale się wystraszyłam, że to na poważnie ;)

wreszcie moze cos ruszy!

ale juz widze efekty, cos czego mi bardzo brakuje w naszym kraju - usmiech na twarzy zwyklych ludzi, wyglada to dla mnie fantastycznie, pomimo, ze jutro mam kolosa z fizy i powiniennem sie uczyc ;), poza tym mam nadzieje, ze wreszcie bedziemy mieli stadiony z prawdziwego zdarzenia, drogi, lotniska itp. ;). Miejmy nadzieje, ze dobro kraju chociaz tym razem przezwyciezy podziely partyjne ;)

pogratulowac trzeba wszystkim, Listkiewiczowi i Lipcowi, Walesie i Kaczynskim, Bonkowi i samemu sobie ;)

najwazniejsze ze w takich chwilach wszyscy potrafili mowic jednym glosem dla wspolnego dobra.

wiec nie pierdzielcie wiec o ojcach czy antyojcach sukcesu, kosciolach czy wloszczowej bo to jakas mania przesladowacza..

za to moge sie pochwalic ze kolo mnie zamiast paskudnego stadionu 10lecia bedzie cudo jak z obrazka w onecie ;)

hehe, jakas domenke trzeba by moze kupic? ;)

oj na pewno będą stadiony z prawdziwego zdarzenia i tak np we Wrocławiu na Maślicach będzie nowy stadion i nawet już wiadomo jak będzie się nazywał: Estadio de Maślice

https://maslice.org/index.php?option=com_co...6&Itemid=30

;)

Pozdrawiam

Magdalena Bętkowska

SISCO IT GROUP POLSKA SP. Z O.O.

www.sisco.com.pl

www.blink.pl

Ale zanim powstaną stadiony, drogi, i cała pozostała infrastruktura, za pewnie zacznie się od przyśpieszonej lustracji piłkarzy ich rodzin, działaczy sportowych, może się wyrobią do 2012 hihihi

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności