Skocz do zawartości

Polska i Ukraina wygrały!

marika

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsi na Euro chcą zarobic sprytni allegrowicze :)

https://allegro.pl/search.php?string=euro&a...3&country=1

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dla tych co sie mnie orientuja.. bezrobocie na wschodzie jest mniejsze niz w polsce choc tam robia byle co byle by robic moze dlatego.. do tego polska juz nie jest tak atrakcyjnym krajem jakim byla dla ludzikow ze wschodu.. oni tez poczuli smak cheesburgerow z anglii i wyjechali tam zarabiac wiecej niz u nas.. a transportowac chinczykow tez sie nie oplaca.. wiec pewnie wroca niektorzy budowlancy z anglii do swojego kraju kuszeni zarobkami choc troche odpowiadajacymi ich wymaganiom po pobycie w anglii

Został pominięty Chorzów gdzie Śląsk jest stolicą Polskiej piłki i mieszka tam ponad 3,5 mln osób do tego dochodzi doświadczenie w organizowaniu tego typu imprez.

Czytałem na ten temat kiedyś, więc się wypowiem.

Oprocz tego, że musi być nowoczesny stadion, hotele, drogi to muszą być zapewnione dodatkowe rozwyki, tj. kino, teatr, opera itp. Takich atrakcji Chorzów nie ma(lub ma za mało), mimo, że obok są miasta, które takie atrakcje mogły by zapewnić, to niestety miasto to miasto i liczy sie tylko to co jest w granicach Chorzowa. Cały problem rozwiązałoby stworzenie Silesi, wtedy na 100% Chorzów(a raczej Silesia) byłby na liście tych stadionów. Teraz już troche za późno.

Zapewne z Łodzią jest podobnie, ale tego juz nie jestem pewny, trzeba poszukać.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Gratuluje wszystkim, euro 2012 ;):D

mam 3 :) ale czekam aż dojrzeją, jakby co mogę odsprzedać :)

Cholernie się ciesze że będziemy organizatorem ME i że mamy poparcie naszych Wszechmogących.

Moze to będzie troche egoistycznie ale mieszkam w Wawie i wiem że najwięcej kasy będzie wpompowane w to miasto. Już nie mogę się doczekać tych dróg i stadionu którego nie będziemy sie wstydzić :)

Oprocz tego, że musi być nowoczesny stadion, hotele, drogi to muszą być zapewnione dodatkowe rozwyki, tj. kino, teatr, opera itp. Takich atrakcji Chorzów nie ma(lub ma za mało), mimo, że obok są miasta, które takie atrakcje mogły by zapewnić, to niestety miasto to miasto i liczy sie tylko to co jest w granicach Chorzowa

Skad takie zasady, jesli mozna wiedziec? Pewnie sie nie orientujesz, ale stadion jest praktycznie na styku Katowic i Chorzowa, tramwaj do centrum katowic jedzie stamtad kilka minut... Nie zebym byl jakims wielkim fanem chorzowskiego obiektu jako jedego z tych na E2012 ale taka argumentacja, o ile jest prawdziwa (w co watpie), zupelnie nie trzyma sie kupy :)

Pomijam fakt, ze w Chorzowie miesci sie jeden z ciekawszych teatrow w regionie. :)

pzdr,

jakob

Moze to będzie troche egoistycznie ale mieszkam w Wawie i wiem że najwięcej kasy będzie wpompowane w to miasto.

Są lepsze jaja - widziałem w TV jak sie wypowiadała Gronkiewicz-Waltz że jednym z warunków, które muszą spełnić jest 2 nitka metra :) Teraz zostawią rozkopaną pierwszą nitkę i wytną jak leci od Woli po Pragę zasypując Wisłę po drodze byleby tylko zdążyć.

@jakob>poszukałem chwilke i niestety artykułu, który kiedyś czytalem nie moge znalezc, ale przy okazji przeczytalem troche innych artów i wychodzi na to, że Chorzów nie był taki zły. Być może czytałem kiedyś artykuł sponsorowany przez tych, którzy nie chcieli Chorzowa ;P, nie wiem, ale jezeli chcesz tobaczyc jak oceniali to masz link - podkreślam, że niska punktacja wynika prawdopodobnie z tego, że brali pod uwage tylko Chorzów, a nie miasta sąsiadujące.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Versis dzieki za link, wydaje mi sie jednak, ze pozycja 'stadion i inne obiekty kluczowe w mieście' dotyczyla w duzej mierze stadionu - ten jest w naprawde kiepskiej sytuacji, co wiecej, ponoc taniej byloby go wyburzyc i postawic nowy niz usprawniac to co zostalo... :) sam Chorzow dostal tez niestety po du**e za inne elementy (baza noclegowa, atrakcyjnosc turystyczna, transport), w tym nawet za plany :)

fajnie by bylo gdyby jednak sie zdecydowali cos z tym zrobic (vide argumenty lolki) ale pewnie okaze sie to nieoplacalne...

pzdr

mam 3 :) ale czekam aż dojrzeją, jakby co mogę odsprzedać :)

Adek kiedy rejestrowałeś domene euro-2012.biz ? Bo ja złożyłem zamówienie w AZ.pl i znowu się nieudacznicy nie wywiązali :D

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności