Skocz do zawartości

Polska i Ukraina wygrały!

marika

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pod jednym względem jesteśmy przygotowani na 1000% już dziś

wczoraj pokręciłem się po moim lokalnym półświatku i dowiedziałem się że prascy doliniarze oraz krawcy są już dziś przygotowani do zaopiekowania się portfelami komórkami i innymi dobrami luksusowymi fanów piłki nożnej nie tylko z europy ale i z całego świata :)

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Najlepsze jest to, że będą drogi i linie kolejowe :) wreszcie będzie można przejechać z jednego końca polski na 2, nie w 12 godzin tylko w 11:55 B)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

W koncu bedziemy na ME :)

Tych ktorzy nie wiedza dlaczego chorzow nie został wybrany zapraszam na wiekszy mecz, byłem - widziałem

Po 1 parking, panowie z chorzowa chyba nigdy nie widzieli takiego tworu na oczy , auto trzeba zostawić przy jakims bloku pare kilometrów od stadionu .

Po 2 komunikacja, po meczu Polska - Portugalia na przystankach pod stadionem były tysiące ludzi ktorzy sie nie mogli doczekać na tramwaj [ widziałem szukając samochodu ]

No i po 3 jezyk tubylców jest nieznośny B)

88x31_en.png - semrush z trialem

Ja z miesiąc temu byłem za to w Łodzi, i jest dla mnie oczywiste dlaczego ominięto to miasto, i to nie ze względów piłkarskich. Po prostu aby cokolwiek tam zorganizować, włodarze tego miasta musieliby odbudować 1/2 jeżeli nie 2/3 centrum - jak kiedyś tam będziecie zauważycie że ulica Piotrkowska jest cudowna, a wejdźcie w pierwszą lepszą uliczkę boczną ruina przy ruinie w samym centrum Polski!!!

Tłumaczę to sobie że może skoro znajduje się tam Szkoła Filmowa - to oszczędzają na budowaniu makiet kiedy kręcą film wojenny ;)

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Według kalendarza Majów właśnie w 2012 roku ma nastąpić koniec świata. Układ gwiazd Oriona ma być taki sam jak 11 804 tys. lata temu kiedy nastąpił wielki potop. Będą wielkie trzęsienia ziemi, pożary , powodzie które zaleja wschodnie i zachodnie stany Ameryki , niziny Europy itd.

Powodzenia :D

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

fajnie będzie pojechać na mecz autostradą (której jeszcze nie ma)

zobaczyć ten mecz na pięknym stadionie (którego jeszcze nie ma)

potem przespać się w hotelu (którego jeszcze nie ma)

wybudowanymi z naszych polskich materiałów budowlanych (których też nie ma)

przy pomocy rąk naszych wspaniałych polskich robotników (których k****wa też nie ma)

coś mi się wydaje że to Euro przejdzie do historii :D

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

potem przespać się w hotelu (którego jeszcze nie ma)

i właśnie dlatego mogę już dziś zaproponować wynajęcie na czas rozgrywek mieszkania oddalnoego 500 metrów od przyszłego Stadionu Narodowego (minimum będzie na nim mecz otwarcia a jak się im fartnie to może nawet finał ) , 70 m2, dostęp do netu, pies marki bokser, akwarium na wyposażeniu.

ja będę uciekał z tego miasta na czas tych mistrzostw bo raczej nie da się tu wtedy egzystować ;)

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności