Skocz do zawartości

[www] syntaxclothes.com

forcekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

https://syntaxclothes.com

Proszę o ocenę naszego nowego projektu.

Zależy nam przede wszystkim na opiniach "usability" strony...

Do końca tygodnia przerobimy jeszcze trochę stronę główną, dodamy newsy, i powitanie, bo w tej chwili pojawia się od razu kolekcja, którą również możecie oceniać :)

pozdrawiam!piwko

P.S Szukamy osoby która zajmie się profesjonalnym pozycjonowaniem strony. Słowa kluczowe "t-shirt" "koszulki" "tshirt" "designers clothes"

Zainteresowanych proszę o kontakt na PM.

Złamaliscie podstawową zasadę: Keep it simple.

Za dużo detali graficznych skutecznie dekoncentruje, odciąga uwagę od podstawowych i najważniejszych funkcji tej strony. Ja musiałem poswięcić ok. 30 sekund, żeby zorientować się gdzie jestem, gdzie kliknąć, co zrobić. To zdecydowanie zbyt dużo. 10 sekund to zbyt dużo.

To co musicie zrobić jako designerzy, to skupić się na konwersji. Zaplanować strukturę i wygląd strony tak, aby maksymalnie ułatwić potencjalnemu klientowi kupno produktu. To wasze zadanie.

"Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works." - Steve Jobs.

Zależy nam przede wszystkim na opiniach "usability" strony...

:) to chyba żart :)

Forcekk skoro znasz to słowo to powinieneś cokolwiek na ten temat wiedzieć, a niestety strona wygląda tak jakby ktoś kto ją projektował użyteczność i dostępność miał głęboko w ... no gdzieś daleko.

Zaglądnij do pierwszej z brzegu książki / broszurki na temat usability i będziesz miał następny tydzień prac nad stroną.

Szkoda zaczynać bo jest tak wiele rzeczy skopanych że.... ech.

Zaczynając od tego brzęczenia ;)

edit: literówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności