Skocz do zawartości

Nowa partia w PiSdu :)

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawie sie zaczyna robic w naszej polityce...

https://wiadomosci.onet.pl/1522223,11,item.html

Co teraz z moim "ulubiencem" zawisza? Nie bedzie juz przewodniczacym komisji?

Szkoda tylko, ze jedynie 4 poslow odeszlo za jurkiem. Przy wiekszej grupie bylaby szansa na powazny rozlam.

a ja tam nie wiem czy ten "rozłam" to nie jest robota pana prezesa bo przecież jest znany z takich akcji

scenariusz jak dla mnie jest prosty - jak już wykończymy przystawki (notowania LPR i Samo poleca niżej niż dolar) to przecież gdzieś te konserwatywne biedactwa pokroju blondaska będą musiały się podziać. A gdzież im będzie lepiej niż w partii satelitującej wokoło PiSu ;) jako gratis dojdzie jeszcze kolejne zamieszanie, gadanina o wcześniejszych wyborach których i tak nie będzie czyli ogólny erzatz dzięki któremu za dwa lata będzie można rozłożyć ręce i powiedzieć "chcieliśmy dobrze ale całą kadencje poświęciliśmy podtrzymywaniu przy życiu naszego rządu"

Chociaż jeżeli wziąć poprawkę na to że prawicowi popaprańcy od samego początku polskiej demokracji zawsze wyrzynali się pomiędzy sobą to sam już nie wiem która wersja jest bardziej prawdopodobna.

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Lynks, obawiam sie tez, ze dzieki Euro2012 (dla niektorych to MŚ 2012) obecny rzad zjednoczy sily aby udalo im sie wygrac przez przypadek po raz drugi wybory... i tym samym moc przypisac sobie sukces organizacji mistrzostw. Potem beda pieprzyc przez kilka lat, ze to tylko ich zasluga... bo co zlego to nie oni, to wina platformy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności