Skocz do zawartości

Wypad domeny głównej i subdomen

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Witka

Domena główna i subdomeny poleciały mi jakies 3 tyg temu.

wszystkie były robione systemami i katalogami

Kiedys cos bylo o fitrze na subdomeny ale nie pamiętam za co go dawali ?

Co to za filtr i za co?

ps.

Co sie dzieje z update pr i bl, nie powinien juz byc?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

co oznacza wylecialy ? ;)

jezeli sa w indeksie ale nie pokazuja sie na swoje frazy to zlapales filtra - mi od miesiaca polecialo ok 15 domen wiec sie nie przejmuj bo wroca, wroca za 3 - 6 miesiecy lub rok :)

Sa 2 typy filtrow ostatnio rozdawane:

1. leca w kosmos

2. leca dokladnie na ostatnia lub przedostatnia strone serpow

Nie wiem jakie to ma znaczenie, nie wiem czemu tak :)

Kolejna rzecz- Google wyindeksowuje domene z www i indeksuje bez www - tez wszystko leci w kosmos.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie istotne jaka domena - roczna robiona katalogami i systemami ma 2 subdomeny i ze 2 -4 tyg temu wszystkie na 2-3 dni wlecialy w TOP 10 ( bo własciwie tam jest ich miejsce) i potem spadło wszystko od 200-500 miejsca na proste frazy. Była kiedyś mowa o filtrze na główną + subdoemny....

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Nawet wtedy gdy w pliku .htaccess ma sie przekierowanie tylko na jedną wersje adresu?

nie, wtedy juz nie dlatego madry Polak przed szkoda ;) ja bylem madry po szkodzie :)

Marcin - klasyczny filterek - zebralem takich ostatnio sporo - jak mam jakas strone w TOP 10 na trudniejsza fraze to juz wogole jej nie linkuje, nie walcze o wyzsze pozycje bo sie boje ze poleci - jak narazie na 3 strony nielinkowane tylko jedna mi poleciala w kosmos - wszystkie 3 sa od 2 lat w TOP 10.

Teraz juz nie ma czy stara strona czy nowa - leci wszystko jak linkujesz zbyt mocno...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności