Skocz do zawartości

Ojej, nowy dział :)

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Zmienilem mojego posta!

Zmienilem mojego posta!

jez napisał(a):
I jak Wam się układa?

super !

jez napisał(a):
Nie siedzisz za dużo przed komputerem?

siedze

jez napisał(a):
Ona ma Ci to czasem za złe?

ma

jez napisał(a):
Jak ma na imię?

pieknie

jez napisał(a):
Jakiego koloru ma oczy?

pieknego

jez napisał(a):
Czy często się do Ciebie uśmiecha?

bardzo czesto ;);)

jez napisał(a):
Ejjj! Ja nie mam Twojego numeru gg! ;)

Widzisz, jak to w zyciu jest nie fair....

Piliśmy "lipę z miodem" z Żabki za 5zł, ale koleżanka z nami nie piła bo ostatnio po lipie dostała uczulenia, powychodziły jej takie straszne syfy, była kompletnie opuchnięta i trafiła do szpitala na tydzień. Na szczęście w szpitalu poznała taką baaaardzo fajną dziewczynę która też tamtego dnia piła lipę. Ona z nami też czasami popija. A w ogóle, teraz jest nowy tekst jak się do kogoś dzwoni, mówimy: "wpadaj, jest lipa". I oprócz tego, spałem w łóżku z ex obecnego mojego ex (ex mojego sąsiada) i cały czas myślałem o moim Miśku i w ogóle (cud!) nie dałem się pocałować :) i jestem z siebie taki zadowolony, mrrr...!

Eee, o czym to ja miałem...? :)))

Pozdrawiam, J. ;)

zero3 napisał(a):
btw Michal w jakiej cenie sa jabole w nyc?

hmmm... wiesz co nie wiem. :?

Ostatni raz jak kosztowalem jabola to bylem na wagarach w liceum w Polsce i ceny tez nie pamietam, ale to bylo dawno temu...

Ale z ciekawosci przy nastepnej okazji sprawdze ile kosztuje kwas..., w sumie to ciekawe. A ile kosztuje w Polsce? Czytalem gdzies, ze pojawila sie nowa marka "Prałat" :D

W Polsce można kupić "Lapino" 0.7L w szklanej butelce już za 3,40 zł ($1.10), butelkę można później wykorzystać np. na domowej roboty syrop malinowy.

Godna polecenia jest "Lipa z miodem", ok. 5 zł ($1.65) za 0.7L w szklanej butelce, tylko trzeba uwazać żeby nie wypić za dużo i nie wylądować w szpitalu jak moja sąsiadka.

Polecam też pełną gamę smakową Cavalierów (to nie wino lecz nalewka, jest mocniejsza), za ok. 6 zł ($1.90) za 1L w kartonie. Prawie nie czuć że fermentowana na gnojówce.

Więcej informacji - ask Google :)

Definitywnie, najlepiej pozycjonuje się po lipie. :)

Pozdrawiam, J. :)

A mój miś już jutro przyjeżdża! :)))

jez napisał(a):
A mój miś już jutro przyjeżdża! :D))

moze bez takich wycieczek na forum o SEO? niektorym moze sie zrobic slabo... :neutral:

[napisałem to bo to juz nie pierwszy raz...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności