Skocz do zawartości

Ojej, nowy dział :)

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Zmienilem mojego posta!

Zmienilem mojego posta!

I jak Wam się układa?

super !

Nie siedzisz za dużo przed komputerem?

siedze

Ona ma Ci to czasem za złe?

ma

Jak ma na imię?

pieknie

Jakiego koloru ma oczy?

pieknego

Czy często się do Ciebie uśmiecha?

bardzo czesto ;);)

Ejjj! Ja nie mam Twojego numeru gg! ;)

Widzisz, jak to w zyciu jest nie fair....

Piliśmy "lipę z miodem" z Żabki za 5zł, ale koleżanka z nami nie piła bo ostatnio po lipie dostała uczulenia, powychodziły jej takie straszne syfy, była kompletnie opuchnięta i trafiła do szpitala na tydzień. Na szczęście w szpitalu poznała taką baaaardzo fajną dziewczynę która też tamtego dnia piła lipę. Ona z nami też czasami popija. A w ogóle, teraz jest nowy tekst jak się do kogoś dzwoni, mówimy: "wpadaj, jest lipa". I oprócz tego, spałem w łóżku z ex obecnego mojego ex (ex mojego sąsiada) i cały czas myślałem o moim Miśku i w ogóle (cud!) nie dałem się pocałować :) i jestem z siebie taki zadowolony, mrrr...!

Eee, o czym to ja miałem...? :)))

Pozdrawiam, J. ;)

btw Michal w jakiej cenie sa jabole w nyc?

hmmm... wiesz co nie wiem. :?

Ostatni raz jak kosztowalem jabola to bylem na wagarach w liceum w Polsce i ceny tez nie pamietam, ale to bylo dawno temu...

Ale z ciekawosci przy nastepnej okazji sprawdze ile kosztuje kwas..., w sumie to ciekawe. A ile kosztuje w Polsce? Czytalem gdzies, ze pojawila sie nowa marka "Prałat" :D

W Polsce można kupić "Lapino" 0.7L w szklanej butelce już za 3,40 zł ($1.10), butelkę można później wykorzystać np. na domowej roboty syrop malinowy.

Godna polecenia jest "Lipa z miodem", ok. 5 zł ($1.65) za 0.7L w szklanej butelce, tylko trzeba uwazać żeby nie wypić za dużo i nie wylądować w szpitalu jak moja sąsiadka.

Polecam też pełną gamę smakową Cavalierów (to nie wino lecz nalewka, jest mocniejsza), za ok. 6 zł ($1.90) za 1L w kartonie. Prawie nie czuć że fermentowana na gnojówce.

Więcej informacji - ask Google :)

Definitywnie, najlepiej pozycjonuje się po lipie. :)

Pozdrawiam, J. :)

A mój miś już jutro przyjeżdża! :)))

A mój miś już jutro przyjeżdża! :D))

moze bez takich wycieczek na forum o SEO? niektorym moze sie zrobic slabo... :neutral:

[napisałem to bo to juz nie pierwszy raz...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności