Skocz do zawartości

czytanie wyników przegladarki na stronie

mariuszzzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

mam strone z baza noclegowa. Na mojej stronie mozna szukac noclegi przez mape jak rowniez przez przegladarke. Niestety ta druga metoda nie indeksuja sie wyniki w google czyli strony z informacjami o tych noclegach.

Nie wiem gdzie dokladnie mam sie zwrocic o pomoc czy do programartorów php czy tutaj. Pomocy!

Polecam blog o pozycjonowaniu stron w Niemczech - pozycjonowanie Niemcy. Na tym blogu pisze też na temat pozycjonowanie stron w google.de

tak to jest wyszukiwanie przez mape ale tego nie ma

https://www.infonocleg.com/obiekt/search.ph...obiekt&o=81

to powyzej jest z wyzukiwarki jak ztrobic zeby ten adres znalazl Google?

jak zauwazylem google czyta tylko sam adres wyszukiwarki www.infonocleg.com/obiekt/search.php

Polecam blog o pozycjonowaniu stron w Niemczech - pozycjonowanie Niemcy. Na tym blogu pisze też na temat pozycjonowanie stron w google.de

1) może google nie może dotrzeć do tej podstrony, strona jest kiepsko zrobiona (opcja: szukaj) na stronie głównej nie można nic wpisać tylko przenosi nas gdzieś dalej na jakąś podstronę

2) google nie wpisze sobie danych do wyszukiwarki ponieważ nie ma takiej możliwości, więc nie zobaczy wyników gdzie masz linki do każdego obiektu search.php?p=obiekt&o=81

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

musisz popracować nad strukturą strony, linki nie powinny być bardzo głęboko np.

strona.pl -> kategoria -> podstrona1 -> podstrona2 -> oferta

najgłębsze podstrony powinny znajdować się nie dalej jak dwa kliknięcia od strony głównej

możesz zrobić również mapę strony

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności