Skocz do zawartości

[ocena] www.tapeciarnia.one.pl

Szogun

Rekomendowane odpowiedzi

Zwiększ rozdzielczosć na swoim monitorze do 1280x1024 i odpowiedz sobie na pytanie, czy dobrze Ci się czyta ten maczek na szarym tle. Tahoma 11px ładnie się prezentuje, ale co z tego, jesli użytkownik musi robić zooma x10 żeby cokolwiek przeczytać. Taki użytkownik opusci stronę i już na nią nie wróci.

Najczęstszym błędem webdesignerów jest nieodpowiedni dobór rodzaju i wielkosci fontów.

Wchodzę i:

- nie wiem gdzie jestem bo nie ma nawet nazwy strony

- jako nazwę strony mam podane Foota: najlepszy serwis z footkami (oo - sic!)

- lewy górny róg - jeśli już wiem gdzie jestem to oczekuję, że każdy plik graficzny będzie odnośnikiem do opisu lub pobrania tapety.

- w miejscu nawigacji są reklamy (ok - byleby kliknąć, ale to już przesada IMHO)

- o nareszcie zobaczyłem nazwę witryny - trochę się schowała :) "extra tapety na pulpit" nieco przydługa ta nazwa

- "tapeta na telefon" - prościej będzie dla usera jeśli będzie to osobna kategoria z osobnym nagłówkiem

Mam nadzieję, że uwagi się przydadzą.

Mi najbardziej nie pasuje, że strona ustawia się do lewej. Ja mam dużą rozdzielczość i strona zajmuje połowę szerokości ekranu- a to wygląda tak sobie. Chyba korzystniej będzie cała stronę wyśrodkować.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności