Skocz do zawartości

Strona nie działa - a powinna..

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Tworzę ostatnio jednego sajta i coś nie chce mi działać pod IE..

możecie sprawdzić, czy wam to działa ?

U mnie pod firefoxem chodzi ok. Prosiłbym o info w postaci:

przeglądarka:

czy jest źrodło strony:

czy działa:

Adres: https://kredyty.konta.osobiste.zymen.net

Niech moderzy nie usuwają topicu.. po otwarciu w ie, następuje przekierunkowanie do podstrony i dostaję blank page.. a kod html istnieje :-)

pozdr.

bleh, ale głupi błąd :-)

takie bledy lub literowki w kodzie sa najgorsze. ciezko wykryc, i zazwyczaj traci sie nieco czasu :?

znam duzo roznych takich 'ficzerow'. np. taki przypadek:

strona z duzym formularzem, zero javascriptu, a przy probie wyslania w Mozilli generuje sie blad javascriptowy (!). no i? problemem byla zla metoda wysylania owego forma, bylo: <form ... method=" post"... (spacja). IE lykal i wysylal getem 8)

Ok. Skończone :-)

https://bank.zymen.net

Co o tym myślicie ? Ma szansę podskoczyć w google na te hasła ? [hasła == keywords == linki]

Chwilowo nie bawiłem się onet/wp, ale chyba trzeba będzie ;-)

ps. Jak ktoś wie, jak zlikwidować tą małą białą linię, to niech da znać ;) [w IE. 6.0 wyświetla się.. nie imam zielonego pojęcia, skąd to :(]

pozdr.

Co o tym myślicie ?

wizualnie slabe. biale loga na 'oliwkowym' tle ?! zero marginesow. ikonki z windowsa 3.11. celowanie w pozycje menu to zrecznosciowka.

ps. Jak ktoś wie, jak zlikwidować tą małą białą linię

przedostatni wiersz z obrazkami, srodkowa komorka ma niepotrzebnego colspana

;)

Najgorsze jest to, że to jest niezależne ode mnie. ;) Nie mogę tych ikonek zmienić, bo to jest kawałek javascriptu :| Niektóre ikonki mają tło przezroczyste inne nie.. ogólnie kicha. Patrzę na money.pl ale nie wiem jak u nich wygląda z całym tym systemem... Trzeba do nich maila wystosować :-)

A jeśli chodzi o te przyciski.. Mówisz o tych przy ofertach ? To też bankier.pl :-)

Moja jest tylko oprawa.. - tzn moja.. ściągnięta gdzieś z netu.. mi chodzi o np. title/h1/ścieżkę do pliku (tutaj ładnie zadziałał mod_rewrite:-))

ps. Na apache lokalnie ustawiałem mod_rewrite.. męczę się, bawię, grzebię.. a tutaj za żadnego grzyba nie chce działać. Nic. zero. Tzn, niby jakieś działanie ma, bo po utworzeniu pliku .htaccess przechodzi do jakiejś tam strony, ale zazwyczaj do 404.. wkurzyłem się, przerzuciłem na serwer.. i co się okazało, ? działa :-)))))

Najlepsze: prawdopodobnie u mnie lokalnie nie ma zainstalowanego mod_rewrite.. w takim razie dlaczego polecenia z pliku wpływają na działanie serwera ?! Idiotyzm.

Co do stronki: już powinna działać jeż. (ewentualnie pierwszy link w poście, zostaniesz przerzucony).

Maciek: zaraz zobaczę tego colspana :-)

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności