Skocz do zawartości

Page Rank 0

radi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zrobiłem nowa stronę i dodałem ją do ok 30-50 katalogów, strona jest przygotowana według najnowszych standardów... CSS.2.1 i HTML 4.01 i mam pytanie...

Jak to możliwe, że na stronie pagerank.net , kiedy sprawdzam popularnosc linku: Link Popularity Checker, pokazuje mi wszędzie 0??? podobnie jest z Page Rankiem...

Co moglem źle zrobić?

Dodam, że strona jest dodana do prawie wszystkich najpopularniejszych polskich katalogów typu: wp, onet, interia itd...

Sęk w tym, że czekam już ponad 2 miesiące... i cały czas jest zero, czy to oznacza, że przedobrzyłem z dodawaniem do katalogów???

To poczekaj jeszcze z 1-2. Akurat trafiłeś na okres między Update'ami PR więc swoje musisz odczekać :) A ten czas przeznacz na zdobywanie wartościowych linków.

• 3 tygodnie później...

Ponieważ czekam i czekam i nic cały czas pagerank 0, podaje adres strony której tyczy się temat:

www.opiekunka-kinia.pl

Jest to jedyna strona która sie tak dziwnie zachowuje, jak do tej pory każda inna po 2-4 tygodniach pojawiała się w google

Czy może być jakiś problem po stronie serwera, który może negatywnie wpływać na pozycjonowanie?

Strona jest hostowana w superhoscie

Proszę o jakieś wskazówki lub jakiego typu informacji powinienem szukać, z góry dzięki.

Witam

Zrobiłem nowa stronę i dodałem ją do ok 30-50 katalogów, strona jest przygotowana według najnowszych standardów... CSS.2.1 i HTML 4.01 i mam pytanie...

Jak to możliwe, że na stronie pagerank.net , kiedy sprawdzam popularnosc linku: Link Popularity Checker, pokazuje mi wszędzie 0??? podobnie jest z Page Rankiem...

Co moglem źle zrobić?

Dodam, że strona jest dodana do prawie wszystkich najpopularniejszych polskich katalogów typu: wp, onet, interia itd...

PR jest aktualizowane co około 3 miesiące, przynajmniej tak było w przypadku moich stron.

Swoje stronki (linki w stopce) stopniowo katalogowałem, długo, długo było PR0, po około 3 miesiącach

zmieniło się na PR2 (w przypadku trzech pierwszych, katalogi są nowe). Nie linkowałem

zbyt intensywnie, być może przez 3 miesiące katalogowania można uzyskać wyższy PR.

pozdrawiam serdecznie dipl: najlepsze lokaty | ranking chwilówek | promocje bankowe

Ponieważ czekam i czekam i nic cały czas pagerank 0, podaje adres strony której tyczy się temat:

www.opiekunka-kinia.pl

U mnie www.opiekunka-kinia.pl i www.opiekunka-kinia.pl/index.html mają PR1.

Rozchodujesz PR do dwoj tych samych stron, i jęsli patrzę na PR i linków prychodzących tych stron (jeśli chodzi o katalogów), to PR1 akurat pasuje:

https://www.google.pl/search?q=%22www.opiekunka-kinia.pl%22

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności