Skocz do zawartości

Co poprawić u mnie?

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Aby storna wspięła się wyżej pod słowem Ruch Chorzów w google?

www.ruchchorzow.com

Na początku chcę powiedzieć żeby padały tylko konkretne odpowiedzi. Czytałem wiele postów na forum ale nic nowego mi nie przchodzi do głowy. Może doświadczeni pozycjonerzy będą w stanie mi pomóć. Mam pr4 dużo więcej linków do mojej storny jest niż do w stron które są odemnie wyżej. Wymieniam się głównie anachorem Ruch Chorzów lecz nie zawsze. Stosuję nagłówki, wytłuszczenia, jestem w linkorze, mój serwis ma zaindeksowanych ponad 1.100 stron w google, co jeszcze mogę napisać? To już praktycznie wszystko co mogę zrobić aby strona była wyżej? Admin serwisu oficjalnego o Ruchu powiedział mi że oni mają swój serwis ponad 3 lata i nazbierało się mnóstwo newsów i innych i google także patrzy na treść a oni jej mają więcej w archiwum. Co zrobić? Aha i na stornie głównej wyświetla mi się 6 newsów dałem tak mało aby strona isę szybciej ładowała jeśli dam np. 20 newśów na stornę to google to doceni i wejdę wyżej? Pomózcie ;)

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Na początku chcę powiedzieć żeby padały tylko konkretne odpowiedzi.

1.) Zrób sobie podpis z linkiem do strony i odpowiednim anchorem, ale pamiętaj, żeby wyrzucić ten link z profilu, zeby nie było 2 linków z jednej strony do tej samej strony (zapewne już o tym czytałeś i wiesz o co chodzi...)

2.) (resztę podam przy okazji kolejnego wątku o tym samym)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

co jeszcze idzie zrobić?

Odpowiadam:

Aby storna wspięła się wyżej pod słowem Ruch Chorzów w google?

A w podpisie masz:

Ruch Chorzow | Ruch Chorzow

Jedna litera, a wiele zmienia.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

chyba link na tym forum aż tak wiele nie daje

Chyba jednak daje.

Poza tym link to link jak to mawiają...

pod słowem Ruch Chorzow w ogóle mnie nie bło na 1 stronie już jestem ale to chyba zasługa linkora

To już nie rozumiem. Pozycjonujesz pod słowo Ruch Chorzow, Ruch Chorzów, czy oba? Jeśli to drugie, to chyba lepiej w Linkorze zmienić "o" na "ó".

Na początku chcę powiedzieć żeby padały tylko konkretne odpowiedzi. Czytałem wiele postów na forum ale nic nowego mi nie przchodzi do głowy.

No mi też nie

Może doświadczeni pozycjonerzy będą w stanie mi pomóć. Mam pr4 dużo więcej linków do mojej storny jest niż do w stron które są odemnie wyżej

top zalezy w której wyszukiwarce, poza tym najważniejszą rolę odgrywa czas, ani linkor ani co-op nie zmieniły tego dotychczas

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności