Skocz do zawartości

Bardzo bym prosił Was o wyrażenie swojej opini...

smallJJ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Państwa

Nie będę się rozwodził nad czym co widać poniżej bo nazwa mówi sama za siebie...

www.euro2012touristinformation.com

(nie wiem czy umieszczenie linku jest dozwolony ale tez chodzi mi o ocenę jakości samej domeny)

Mam niesamowita wizję zrealizowania tego pomysłu.

Czy Wy również tak jak i ja widzicie w tym dobry interes ?

20 lat swietlnych od ziemi znaleziono 2 podobna plante.... tam jak turystyka ruszy to ho ho :D

dodaj jeszcze pare wyrazow do domeny i bedzie wiecej warta i lepij bedzie sie kojarzyc

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

A wiesz AQQry że jest firma, która sprzedaje działki na księżycu ? za 20$ dostajesz ładny papierek że jesteś posiadaczem danego terenu. :) Podobno mają dużo zamówień bo to "ciekawy" prezent. :D

To dlaczego nie turystyka na Gliese 581 ? (bo tak się nazywa słońce dookoła której krąży odkryta planeta)

gliese581.com wykupione

ale

gliese581.pl wolne :)

i "Wycieczki na Gliese 581 na rok 2146. Last Minute. Jeszcze 10 miejsc wolnych. Jedyne 19.99" :)

Z tego co ja zrozumiałem to on chce stworzyć serwis z informacją turystyczną dla kibiców spoza granicy naszego państwa [a pewnie będzie ich sporo], nie pisze tego wprost ponieważ liczy na intelekt czytelników.

IMO dobry pomysł, ale najtrudniej będzie z reklamą.

hi 4 all

Dobra bo widze ze tutaj ludzie oceniaja tylko i wyłącznie krótkie domeny wiec przedstawie po krótce tok mojego myslenia...

To niejest jedyna domena jaka posiadam w tym temacie chodz samemu mi sie nie podoba to ze jest taka dluga to jednak widze duze plusy... Dlaczego ?

.com dzieki temu rozszerzeniu mozna zlapac turstyke polska i ukrainska.

ciezko jest po nazwie domeny niepasujacej do informacji na stronie skusic potencjalnego turyste do klikniecia

euro2012touristinformation chyba mowi sporo chodz i jest dluga i malo praktyczna ale mega czytelna.

co do innych domen to mam równierz

www.tourist-information.pl

www.touristinformation.com.pl

ale według mojego gusutu ta z euro2012 jest bardziej przemawiajaca do potencjalnych klientów oczywiscie jest to tylko kwestia gustu...

co do czytania glupot marketingowych to sie mylisz poprostu troszke sie orientuje w temacie jednak nie na tyle bym niepotrzebowal zaczerpnac czyjejs porady

pozdrawiam

ale według mojego gusutu ta z euro2012 jest bardziej przemawiajaca do potencjalnych klientów oczywiscie jest to tylko kwestia gustu...

Trochę nie rozumie co ma nazwa domeny do liczby potencjalnych klientów ? Jak będzie wysoko w wyszukiwarkach lub jeśli wydasz kupę kasy na dużą kampanię reklamową to wtedy nazwa nie będzie Ci potrzebna tylko klienci będą wchodzić sami nie zwracając czy strona ma adres tourist-information.pl czy euro2012touristinformation.com

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

To nie jest kwestia gustu... długą nazwe trudniej zapamietac jesli zobaczysz ja tylko przelotnie. Niewygodnie też ją wpisywać.

No ale zawsze można w nazwie domeny zawrzeć całą treść strony, to dopiero przemówi do klienta :P

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

jak masz domeny to lepiej zrób już subdomene albo katalog coś w stylu www.tourist-information.pl/euro2012/

to lepiej już wygląda...

a szal domenowy LUDZIE OPANUJCIE SIE

I tak większość domen 5 lat nie bedzie zarejestrowanych... :P a wiec przed mistrzostwami będzie dużo wolnych domen ;)

a po ME będzie dużo na allegro domen z niezłym BL ;)

Chcesz kupić Kolektory słoneczne. A może tylko poczytać o tych kolektorach. A najlepszym źródłem informacji będzie Blog Kolektorowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności