Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

melisę pić i tyle, podobno pomaga :D

a update PR mozemy sie w ogole nie doczekać bo był o tym temat, że google coraz bardziej się wycofuje z tego.

EDIT:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=39151&st=0 < tu

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wątpię żeby google się z tego wycofało bo to oznaczałoby że się pomylili i PR wcale nie jest taki super jak go reklamowali . Bardziej byłbym za opcją taką, że znacząco zmienią sposób obliczania PR i przez najbliższy czas PR znów będzie spełniał swoją rolę.

nosz kurna.... siedzę, sprawdzam, żadnych zmian na żadnej domenie.... w okolicach 7 podstrony zerknąłem na daty odpowiedzi :D ataku serca można dostać ;)

Miałem to samo ;) Co prawda do tematów PR podchodzę dosyć mało nerwowo, ale zgłupiałem.. u wszystkich ruch a u mnie nic :-D

Może updatu już nie będzie :-D Ciekawe tylko jak systemy wymiany linków to przełkną. W końcu punkty trzeba przyznawać.

Pzdr.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

wqrzacie tylko ludzi odświerzaniem zakopanych juz tematów.

NIe ma, nie daję, nie udzielam :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Sory za zamieszanie, ale ja już nie mogę wytrzymać.

Piszecie, że może go nie będzie - to w takim razie co z moją domeną którą chciałbym dodać do

kilku katalogów, które mają warunek min PR 2 itd itd... to są jakieś kpiny....

Pozdrawiam

Wojtek

Wejdź i dodaj artykuł -> all.warszawa.pl

Pozdrawiam

rating

Sory za zamieszanie, ale ja już nie mogę wytrzymać.

Piszecie, że może go nie będzie - to w takim razie co z moją domeną którą chciałbym dodać do

kilku katalogów, które mają warunek min PR 2 itd itd... to są jakieś kpiny....

Pozdrawiam

Wojtek

nie wiem tylko czemu od razu zakładasz, że po update'ie dostaniesz PR>2. :(

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Wiem, ze temat bez sensu, ale dawno nie czekałem z taka niecierpliwościa na update. Zgłosiłem stronę do katalogu interii, dostałem pieć gwiazdek i z tej okazji jestem na kazdej stronie katalogu w rubryce "strony na piątkę". Kupa linków z PR 4 i kilka kup linków z PR3.

Fajnie byłoby posiedzieć w tej rubryczce na czas update'u :(

Przeczytalem dziś na ruskim blogu taka plotke, że Matt wypowiedzial sie niby na digitalpoit,

że ma być ale nie wcześnej niż za pare tygodni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności