Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie dostałem PR6 :lol:

żartowałem hehehee

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
żartowałem hehehee

a chyba cie walne........ :lol:

jeśli myslisz ze po przeczytaniu tego posta sprawdzałem PR to........ dobrze myslisz ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

i co lepiej wam? :)

Taaaa zdecydowanie lepiej ;)

A swoją drogą w G mają pewnie wakacje ;)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

raczej już była za 2 miesiące do przodu :]

a tak powaznie: za jakiś czas o ile będzie, bo chyba w wielkim G już sie pogubili, czy był, czy ma być, a jak ma, to kiedy :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

pagerank ktory widzimy na toolbarach to tylko "bajer", prawdziwy pagerank jest aktualizowany nonstop i nie jest upubliczniany - czesta zmiennosc wartosci?...

ottakie moje zdanie, a ze czasem zrobia z łaski swojej synchro publicznego PR i non-public.. to juz kwestia ich dobrej woli :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności