Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czytam i czytam i widzę, że większość na forum nie traktuje już PR tak poważnie - ok:). Nie mam tak wielkiego doświadczenia jak Wy(jeszcze;P), ale zastanawia mnie czy PR ma może jednak jakąś wagę. Bo, dlaczego linki z mojej stronki mają być tak samo ważne jak np. z wikipedi czy google?

Już nie uwzględniając długość tych domen w internecie etc.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No faktycznie update był. Dość dziwny, bo spodziewałem się większego skoku na mojej głównej domenie (czyt. fotoclub.pl), którą cały czas linkuję, a poleciało tylko o oczko w górę do PR2. Natomiast forum, którym już się praktycznie nie zajmuję i w ogóle właściwie już umarło również odnotowało wzrost tylko że z PR2 na PR3. Presell, postawiony gdzieś z miesiąc temu nic nie zyskał ;) .

Aha, i można zauważyć wzrost BL w google po wpisaniu komendy link. :)

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

"a owszem, spadek z PR7 do PR6 jednej strony to strata conajmniej okolo 500$ miesiecznie..." - calkowicie sie z tym zgadzam przy PR7 sa to juz naprawde duze pieniadze dlatego warto powalczyc o taki PR - jesli WP stracila na PR6 to oznacza ze stracila wartosciowe linki.

Ja zyskalem kilka stron PR6 a po dokladniejszym sprawdzeniu PR5 to mam kilkanascie... zycze wszystkim wysokich PR:)

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

A czy nie zdarzyło Ci się szukać jakieś informacji w google i wejść przez serpy na wp, onet czy gazeta.pl? Mi tak. Zakładając, że PR ma jednak wpływ na wartościowość linków podstrony czy podserwisy wp tracą pozycję w serpach i tym samym traffic - czyli źródło dochodów.

Dzieki za dobry news z rana :)

Nic nie spadlo, dostalem dodatkowe pr5 ;)

Przykłądowe nowe dc:

216.239.59.99

66.102.9.104

66.102.9.99

66.102.11.104

Poprawka.. u klientów stracilem z kilka pr5, byly pozycjonowane glownie katalogami, ale te pr5 byly wg mnie na wyrost.

natomiast linkowane naturalnie domeny - poszły w gore.

Aha i mam teorie ze nie wsyztskei domeny maja juz pryzpisany nowy pr wiec spokojnie ze sprawdzaniem. Jak sprawdzlame w pazdzierniuku potem nagle odstalem jeszcze kilka zmian.

Sprawdził się komuś tak zwany "Future PR" ??
u mnie zdecydowanie tak
co ma pr do pozycji stron ? wp ma w d***e page rank dla nich się liczy trafic

to że katalogowanie jest coraz mniej fajne i jak chcesz fajnego linka to se go musisz kupić, a wziazku z tym ze ludzie niestety myslą ze Page rank ma cos do pozycji strony to nikt na Allegro nie daje linków bez dużej wartości PR.Tam gdzie kupiłem wartosciowe linki to mam PR i ci co u mnie kupili w duzej więksosci mają skok o +2pr

nie ma PR = nie ma allegro = nie ma linków = nie ma ani pr ani pozycji

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności