Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Strona www.wlatcy.net do której prowadzi 7 dobrych linków z PR=4 /niższych nie podaję/ otrzymała PR=2
Ile Pagerank ma www.wlatcy.net np. od opisy.xpx.pl otrymać jako jeden z 56 linków?

65 taki linki powinno dać PR4, jeśli wszystkie 7 są taki, to PR2 akurat pasuje ....

Page Rank 3 dostaje się za wiek domeny

Nie zgodzę sie z Tobą. Biedna Natka rok czekała na PR3, a mój precelek dostał PR3 choć istnieje dokładnie od 24 marca 2007.

Jakiś inny czynnik musi jeszcze wchodzić w grę.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

....

trzy katalogi przeniesione ze skryptu klasycznego Qlweba na by Jachu dostały PR0 (z PR3 w każdym przypadku) i dostały filtr - nie wiem jak go nazwać. Gdy próbuję szukać tych katalogów pod ich własną nazwą, typu : Mokry Katalog, to znajduję inne katalogi z wpisem, ale mojego nie ma w pierwszej setce wyników. To bardzo smutne. Wszystkie trzy katalogi mają mnóstwo "suplementali". Być może dlatego, że obok stron które faktycznie istnieją, G. pokazuje strony jeszcze z poprzedniej wersji katalogu (zupełnie inna konstrukcja linku).

moj qlweb rowniez... :)

pr na moich stronach widocznych w sygnaturce, sie nie zmienil, chociaz rokowania były bardzo obiecujące...

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Albo Google zoptymalizowało algorytm,

Albo Google zmodernizowało hardware.

Cokolwiek by nie zrobił to poziom rekurencyjny przyznawania PR jest dość wysoki.

Google musiało coś zrobić by przyśpieszyć obliczanie rPR, czyli PR nie odchodzi o lamusa.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Albo Google zoptymalizowało algorytm,

Albo Google zmodernizowało hardware.

Cokolwiek by nie zrobił to poziom rekurencyjny przyznawania PR jest dość wysoki.

Google musiało coś zrobić by przyśpieszyć obliczanie rPR, czyli PR nie odchodzi o lamusa.

Popieram. Gdyby Google miało wycofywać powoli PR to by go nie ruszało, a rusza więc jakieś plany wobec PageRank są :)

@Bielack: Ostatnio LinkORN ma trudne życie w Googlach, przez to że ma dość charakterystyczną budowę linku. Ostatnio moja strona wpadła w filtr przez ten system. Wymieniłem na inny system i dość szybko wróciła do wyników. Możliwe, że Google zaczęło pomijać linki z systemów wymiany przy obliczaniu PR.

BTW: Moja strona (swww.pl) zanotowała skok z PR 2 do PR 4 :)

sorki... www.wlatcy.net ma PR=3 /przed chwilką wskoczył/ Dobra nie narzekam...

Ja i tak twierdzę, że PR=3 dostaje się za wiek, kiedyś miałem stronkę o wierszach, byłem mało pojętny w pozycjonowaniu, nigdzie do katalogu nie dodałem, nawet linkami się nie wymieniałem chociaż od czasu do czasu kupowałem reklamę typu banner czy button z allegro na kilka miesięcy. Po jakimś czasie (czytaj 18 miesięcy) wskoczył PR=3 // Dobra nie off-topicujmy tematu.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

100 stron - wszystkie bez zmian.:) tak na poważnie , to update ma byc około 10 maja, a teraz to takie zamieszanie poprostu wstępne, a dopiero w czerwcu to sie ustabilizuje. Tak że mozna jeszcze "na szybko" dopalić stronke i zalapać sie na pr 3-4. Jak masz kase na linki owszem.

O - i to jest prawidłowy post - powoduje wzrost koniunktury w Allegro
tylko głupi nie kupuje linków na Allegro

Mam jeszcze 2 lineczki na PR 6 ? english licytujemy ? a pr 5 mam na allegro za grosze sami sprawdzcie

sorki... www.wlatcy.net ma PR=3 /przed chwilką wskoczył/ Dobra nie narzekam...

czyli jednak trwa update albo nie zauwazyłeś wczesniej

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

1) Nowa strona 2 miesiące, dodana do redtram i 3x na wykop dostala PR4! Strona dużo treści unikalnej i 1500-3000 znaków dziennie nowych. Yahoo link: 611

2) Roczna strona z PR4, mocno podlinkowana na stronach o podobnej treści głównie w stopkach spadła na PR3. Treści na niej mało. Yahoo link:46,587

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności