Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w takim razie nikt nie potrzebuje pozycjonerow, bo wystarczy zakup odpowiedniej ilosci linkow

a najlepiej porownac to jeszcze z kosztami adwordsa - moze bedzie taniej:)

nie bo na pozycjonowanei trzeba miec czas i wiedze - sam wiesz - złe pozycjonowanei to filtry itp

U mnie kupują czasem linki ludzie z firm i próbują czasami pozycjonowac w ten sposób

frazy typu:"nieruchomości" ale najgorsze jest to ze pytają przy tym co to jest anchor. i tylko czekac jak taki gosc wywali całąfruzstracje bo strona wyleci w kosmos po 10 linkach z tym samym anchorem ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Beckson, PageRank Prediction ze strony iwebtool.com pokazywał mnie z 3 pr6 i z 15 pr5

wszystko pozostało na pr3-4, bez zmian prawie.

A to ciekawie, no bo pracowałem sporo, na jednych stronach linki sprtzedawałem - dużo,

na inne - kupowałem, tez sporo, systemy - prawie wszystkie - stosowałem,

wymiane "żywą" - stosowałem, a zmian - prawie żadnych.

Troche owszem te nowe zalapały pr2-3, ale to zawsze tak sie dzieje, normalka.

p.s. co prawda nie kupowałem linki z pr5-6, ale jakościowo - bardzo dobre.

Może w tym - cała tajemnica? ze trzeba kupować pr6? Ale na to -kasy brak.

Otoż, dargre`, zbadałem kiedyś troche grunt, na allegro nie ma co, sprzedają same badziewia przeważnie, 50 wychodzących, no i ilośc bl wyraznie wskazuje, że ten pr 5-6 jest dmuchanym "kalifem na godzine"

Prez Ebay - oferty sa chyba lepsze, ale znów trzeba płacić walutą, a nie mam na razie jak.

Najlepsze efekty chyba dają ogłoszenia o kupieniu linków. zresztą a i tak kasy brak, tak że nie podskakuje.

mam kilka stron z 50-100k bl yachoo i żalosny pr3. żenada. Dobrze że mie zależy na pozycjach a nie na pr.

p.s. trzeba napisać krótki podrecznik: kup kilka pr7, skasuj wychodzace, aktualizuj strone raz na tydzień, a będziesz miał za 4 mies. pr6-7, tak?

Update zakończył sie u mnie większą ilością spadów niż wzrostów. :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

U mnie future pr się sprawdził, u kolegi również. Jednak nie zmieniam zdania, że to jest wróżenie. Inna strona miała pr4 wróżono jej 5 skończyło sie na 4.

Odnośnie jeszcze PR. Po update strony na frazę którą pozycjonuje zostały uszeregowane w google po PR. Oczywiscie te co miały ten sam PR to było brane jeszcze tam inne rzeczy. Był jeden wyjątek słaby pr4 i duża ilośc wychodzących. Ale pozatym wszystko leciało od najwyższego do naj.

P.S. PR forum spadł juz do 2 :]

(L)

Nie do końca chcę wierzyć w tym, że to już konieć, bo jeśli tak, to masakra dla katalogów:

Nie tylko www.qlweb.info (z PR6 do PR0) też np www.gdnet.pl (PR5 do PR0) - średni PR katalogów przedtym było około 3.coś teraz 1.coś - i nieważne, czy qlweb, otwarty mini, czy autorskie czy jeszcze inne skrypt.

I nawet jeśli rozumiem intencję, wyniki PR dla mnie w tej chwile nie robią sensu!

Są smietnikami z PR i pozycję, i dobre katalogi bez ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności