Skocz do zawartości

był update PR

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

p.s. trzeba napisać krótki podrecznik: kup kilka pr7, skasuj wychodzace, aktualizuj strone raz na tydzień, a będziesz miał za 4 mies. pr6-7, tak?

Mnie to się wydaje, że na tym by podręcznik można skończyć. No może jeszcze tematykę wskazć, np. 'web tutorial'.

Nie pisałem, że o pr7 łatwo. Wręcz tragicznie. Albo strona fatalna, albo cena nie do przyjęcia.

Wiesz co robi konkurencja na Zachodzie? Kupuje co popadnie. W końcu coś tam wypali. No ale kasy na to faktycznie trzeba sporo.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rowniez potwierdzam o pr7 ciezko - sam sie staram taki zdobyc. Jesli chodzi o katalogi to z tego co widze to obecnie istnieja 4 polskie katalogi PR6 w tym 2 moje wiec bez przesady ze katalogi pospadaly bo u mnie jest OK.

I info dla tych ktorzy szukaja i niemoga znalezc dobrego linku pr6 - w przeciagu tygodnia bede mial do sprzedania kilka linkow PR6 na allegro. '

Wartosc linku wedlug linkstore to okolo 400 zl (bede sprzedawal za okolo polowe).

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Rowniez potwierdzam o pr7 ciezko - sam sie staram taki zdobyc. Jesli chodzi o katalogi to z tego co widze to obecnie istnieja 4 polskie katalogi PR6 w tym 2 moje wiec bez przesady ze katalogi pospadaly bo u mnie jest OK.

I info dla tych ktorzy szukaja i niemoga znalezc dobrego linku pr6 - w przeciagu tygodnia bede mial do sprzedania kilka linkow PR6 na allegro. '

Wartosc linku wedlug linkstore to okolo 400 zl (bede sprzedawal za okolo polowe).

Wartość linka z katalogu PR6 to średnio na Z. $30 (ciut ponad 80 PLN). To jeszcze zależy od trafficu. Poza tym ostatnio ceny nieco spadły.

No ale my Polacy to geniusze, najdroższe lokale mamy, to czemu nie linki...

Założę się, że na ME2012 też pobijemy wszystkie rekordy cenowe oferując w zamian polską lipę.

Wez pod uwage fakt ze katalogow PR6 polskich jest znacznie mniej niz obcojezycznych PR6 czyli zupelnie inna sytuacja

Wiadomo moglbym brac 1/10 takiej ceny ale co chcialbys zeby bylo 40 linkow wychodzacych? czy 20?

"Wartosc linku wedlug linkstore to okolo 400 zl (bede sprzedawal za okolo polowe)." odnosi sie to do strony pr6 - nie katalogu ceny linkow w katalogach beda znacznie nizsze - zreszta sam rynek zweryfikuje ich cene. A czy to duzo czy malo to zalezy dla kogo - zobacz ceny linkow PR6 na kilku stronach (150 - 200 netto miesiecznie w PL).

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Wez pod uwage fakt ze katalogow PR6 polskich jest znacznie mniej niz obcojezycznych PR6 czyli zupelnie inna sytuacja

Wiadomo moglbym brac 1/10 takiej ceny ale co chcialbys zeby bylo 40 linkow wychodzacych? czy 20?

"Wartosc linku wedlug linkstore to okolo 400 zl (bede sprzedawal za okolo polowe)." odnosi sie to do strony pr6 - nie katalogu ceny linkow w katalogach beda znacznie nizsze - zreszta sam rynek zweryfikuje ich cene. A czy to duzo czy malo to zalezy dla kogo - zobacz ceny linkow PR6 na kilku stronach (150 - 200 netto miesiecznie w PL).

Wszystko się zgadza, tyle, że jak powyżej: Polskie ceny są anormalne i to bardzo szkodzi.

Pisanie o wartości linka na linkvendor to śmiechu warte. Żaden wyznacznik.

No ale cóż - powodzenia. Bynajmniej coś zarobisz, ta ja wolę na samych dodaniach dorabiać. Lepiej na tym wyjdę i bezpieczniej.

@drawaclub

weź pod uwagę ze jak ci BL sprawdza i zaczną spamować tam gdzie ty to ten PR szybko ci sie zmniejszy ;)

W każdym poście sie podniecasz tym PR moze bardziej oplaca sie spamować tam gdzie ty zamiast kupować u ciebie linki lol

Nawet jeśli ktoś się PR podnieca to nie Twoja sprawa. Nikogo ie obchodzi czym się może podniecać Rozpusta. :)

przecież tam i tak już sie roi od naszych. Nie można już sie wpisać, ze good job, wszędzie Kowalski. Konkurencja większa niz...

Prosze o wypowiedzi. Widze zmiany, i to wyrazne. Smutne zmiany.

Już nie można jechać na katalogach i spamach tak łatwo, mnie sie wydaje.

Czyżby wreszcie został wprowadzony, zastosowany przysłowiowy Trust Pr, i to na maxa?

update PR jeszcze się nie skonczył, ale prosze o wstępne oceny.

Generalnie widze, że zdobyć dobry PR staje się co raz trudnej.

Pamiętacie rok temu nowym domenkam a dzień dobry dawano PR5? ( co prawda, potem szybko zabierano:)

a ja powim wam ze kosmos z tym, domena z 625k linkow spadla z pr5 na 4

a smieci z doslownie kilkunastoma linakmi z katalogow maja pr3 (kilkaset domen wszystkie smieci :) )

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Nie jestem expertem ale postanowiłem wsadzić w ten temat moje 0.02 PLN

W pozycjonowaniu siedze ponad rok , mam swoje sukcesy i niestety porażki też ,przeżyłem are updatatow PR

ale

po dzień dzisiejszy to nie wiem co ten cały PR odzwierciedla ?? PR oprócz tego ze fajnie wygląda to ma sie ni jak do rzeczywistości .

Mam kilka stron z niskim PR (2-3) wypozycjonowanych na kilka (ok 10) fraz ( w tym frazy naprawdę trudne ) , oraz mam strony z PR 5 kiepsko wypozycjonowane z prawie 0 odwiedzalnością . Z PR jest tak jak było -dopóki nie pojawi sie jakiś całkowicie nowy algorytm to to psu na budę to .

PR jako wskaźnik był i jest dalej zchrzaniony

Pawka

na katalogach nie można dalej jechać bo google linki z katalogów zaczyna powoli zaliczać do supplemental index, przez co cholernie tracą na wartości i z czasem wszystkie qlweby szlag trafi

pozdrw.

Joseph Straszny [pozycjoner.net]

--

blog o pozycjonowaniu w nowym wydaniu

webgielda.pl - ogłoszenia SEO i nie tylko

Az się bije napisać, ale napisze: odniosłem wrażenie, ze bany, kary, przydzielane teraz też i na pr.

Dotyczy to pary moich stronek, co mieli dużo bl, mało wychodzących, ale zostały zbanowane przez Googla, i teraz zamiast przedyrekt pr6 - dostały pr0 (już mająć przez rok prawie pr3-4) Ban na pr? wiem,że bzdura.

p.s. ważne - update nadal trwa i codziennie umnie pokazuje inne pr na wielu stronach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności